Saint George Ski and HolidayBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Moderno i luksuzno izgrađen hotel Saint George Ski & Spa u ponudi Tiara Travela, njegov arhitektonski dizajn, sama lokacija, moderan spa centar i njegove usluge u kombinaciji sa perfektom uslugom čine ga omiljenim mestom za odmor u Banskom. Hotel nudi luksuz i životni stil koji će zadovoljiti sve želje čak i najzahtevnijih gostiju. Na bližoj udaljenosti od ski lifta, na raspolaganju su prvoklasne staze Pirin Planina na kojima se možete skijati od decembra do maja. Nakon uzbudljivog dana na skijanju, gosti Saint George Ski & Spa hotela se mogu prepustiti uživanjima u raznim sadržajima koji uključuju ultra moderni spa-jedan od najvećih u Banskom, unutrušanji bazen koji se greje, masaže i tretmane lepote. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-45,00 eur deca (3-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Saint George Ski & Spa u ponudi Tiara Travela može svojim gostima ponuditi pet smeštajnih jedinica. Standardna soba nudi francusku ležaj ili dva odvojena ležaja i namenjema je samo za dve odrasle osobe. Veličine je oko 35m2. Studio je veličine 40m2 i sadrži francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosoban apartman sadrži spavaću sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Veličine je oko 60m2 i maksimalan broj osba u sobi je dve odrasle osobe i dvoje dece. Dvosoban apartman u ponudi Tiara Travela veličine je 90m2 i sadrži dve spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Broj osoba u ovoj sob je četiri odrasle osobe ii dvoje dece ili pet odraslih osoba. Trosobni apartman je veličine oko 130m2 i sadrži tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Ova soba može da primi šest odraslih osoba i dvoje dece ili sedam odraslih osoba.

O aktivnostima i zabavi

Saint George Ski & Spa hotel poseduje jedan od najboljih spa centara u Banskom gde gosti agencije Tiara Travel mogu koristiti veliki broj besplatnih usluga kao što su fitnes, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, relax zona za opuštenje a obuhvata i slana sobu, finsku saunu, hamam i veliki broj spa terapija koje deluju odlično na tele i duh. Posebno zanimljivo kod unutrašnjeg bazena je što je u pitanju slani bazen koji se greje na 30-32 stepena. Koncentracija soli je jako mala u bazenu i dobija se sistemom elektrolize koja obrađuje prirodnu so i zbog toga nema hemikalija niti iritacija očiju. Gostima hotela Saint George Ski & Spa i agencije Tiara Travela u pondui je i zanimljiva tangencijalna kupka sa mineralnom ili veštačko mineralizovanom vodom koja pomoću pumpe masira telo. Tradicionalni specijaliteti Banskog služe se u moderno dizajniranom glavnom restoranu uz elegantnu atmosferu. Najprijatnije mesto za opuštanje posle napornog dana na skijanju ili pešačenju je lobby bar, gde se uz topli kamin gosti mogu opustiti uz veliki izbor čajeva iz celog sveta, osvežavajućih pića i alkoholnih pića. Najmlađi gosti Saint George Ski & Spa hotela mogu uživati u specijalno dizajniranoj i potpuno opremljenoj dečijoj igraonici koja je besplatna, dok su za tinejdžere obezbeđene video igre.  Hotel nudi i opciju iznajmljivanja ski opreme ili čuvanja iste u ski depou i to je uključeno u cenu.  Za one koji bi da povedu kućnog ljubimca na putovanje, Hotel Saint George Ski and Holiday je pravi izbor. 

O lokaciji

Ovaj luksuzni hotel kategorisan sa 4* nalazi se na oko 400 metara od početne stanice ski lifta i do njega je obezbeđen besplatan transfer shuttle busom i na oko 1,5km od Banskog. Lociran je u novom delu rizorta Bansko u blizini antičkih rimskih kupatila i srednjovekovnih crkava. Bezbrojne aktivnosti kao što su restorani, prodavnice, noćni klubovi, klizalište se nalaze na nedalekoj pešačkoj udaljenosti od hotela Saint George Ski & Spa. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta (do popune). 

0.0
Accomodation
Location
Service