Iceberg BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Iceberg Bansko u ponudi Tiara Travela je modernog dizajna i povoljne lokacije vrlo blizu gondoli. Hotel Iceberg Bansko nudi veliki komfor i posvećene zaposlene u želji da se obezbedi nezaboravan odmor svakom gostu. Bežični internet je besplatan za goste hotela. U cenu hotela je uključen i sef za čuvanje dragocenih stvari. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 92,31 eur odrasli-46,12 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Iceberg Bansko u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room može da primi maksimum četiri gosta, dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i dve fotelje na rasklapanje, kupatilo je sa tušem. Double superior room mož da primi maksimum dver odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i dve fotelje na rasklapanje. Komotnije je i elegantnija od standardne. Family mansard se sastoji od dve prostorije, mođe ukupno da primi četiri odrasle osobe, jedna ima francuski ležaj, a druga dva single ležaja. Apartment može da primi maksimum četiri odrasle osobe i dvoje dece, sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe, u jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva single ležaja, u dnevnoj sobi se nalazi sofa na kojoj meže da spava dvoje dece.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Iceberg Bansko u ponudi Tiara Travela raspolaže sa glavnim restoranom koji služi tradicionalna bugarska i internacionalna jela i ima kapacitet za 70 gostiju, a kao dodatak glavnom restoranu hotel raspolaže sa manjom tradicionalnom tavernom domaćinskog stila. Lobi bar je lepo dekorisan i idealan je za ćaskanje uz omiljeno piće iz širokog asortimana. Hotel raspolaže sa spa centrom koji ima besplatne usluge bazena u zatvorenom, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, kao i suluge turskog kupatila i masaža celog tela. Za poslovne posete na raspolaganju je sala za konferencije koja je poremljena multimedijalnim sadržajem. Za dodatnu zabavu postoji sala sa igrama poput bilijara gde gosti mogu da se socijalizuju i nadmeću u brojnim igrama za zabavu. Najaktivniji gosti mogu da se upute u dobro opremljenu teretanu, a najmlađi mogu da troše svoju energiju u organizovanoj igraonici za decu koja je uključena u cenu hotela.

O lokaciji

Hotel Iceberg Bansko se nalazi blizu centra i gondole na 300 metara zapadno od reke Glazne i na jedan kilometra od gondole. Za sve goste Tiara Travela obezbeđen je besplatan ski shuttle do gondole i nazad do hotela. Hotel ima na raspolaganju besplatan parking za sve koji dolaze sopstvenim prevozom. U okviru hotela nalazi se i skijašnica za odlaganje ski opreme, uključena u cenu hotela. U okolini hotela nalzi se pab, bar i prodavnica organske hrane.

0.0
Accomodation
Location
Service