GardeniaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Gardenia u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 4 zvezdice i nalazi se u centru mesta Bansko. Hotel je otvoren 2006. godine, a na njegovoj izgradnji su radile najbolje Ruske i Bugarske arhitekte, koje su kreirale jedinstveni stil i dizajn hotela. Kombinacija kamena i tamnih drvenih materijala pružaju jedan topli i prijatni enterijer tako da se svaki gost oseća kao da je domaćin hotela. Hotelski kompleks je stacioniran nedaleko od gradskog parka u kome se nalazi veliki broj različitog drveća koje se prostire na preko 100 hektara i gde postoji veliki broj pešačkih i biciklističkih staza koje prosecaju sam park, kao i jezero koje je čak i zimi dosta osunčano i predstavlja oazu mira. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti gosti agencije Tiara Travela mogu obići i čuvenu crkvu ''Trinity'', jedinstvenog dizajna i tradicionalnog bugarskog izgleda. Gostima hotel Gardenia na raspolaganju je bežični interenet koji je besplatan u svim delovima hotela. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 81,81 eur odrasli-51,13 eur deca (6-17 godina)

O tipovima soba

Hotel Gardenia u ponudi Tiara Travela ima četiri različite smeštajne jedinice. Double room je površine 30m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva spojena ležaja za po jednu osobu, ima dobru zvučnu izolaciju i elektronsku bravu, gosti imaju mogućnost da regulišu temperaturu sobe. Deluxe room je površine 35m, može da primi maksimum troje odraslih, ima dobru zvučnu izolaciju i elektronsku bravu, gosti imaju mogućnost da regulišu temperaturu sobe. Family room je površine 50m², ima luksuzan interijer, može da primi maksimum četiri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj u spavaćoj sobi, a druga i treća osoba imaju na raspolaganju sofu i ležaj na rasklapanje, ima dobru zvučnu izolaciju i elektronsku bravu, gosti imaju mogućnost da regulišu temperaturu sobe Suite super lux je površine 75m², ima dve odvojene sobe može da primi maksimum dve odrasle osobe, u spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u dnevnoj deo za sedenje, kupatilo je prostrano, ima dobru zvučnu izolaciju i elektronsku bravu, gosti imaju mogućnost da regulišu temperaturu sobe.

O aktivnostima i zabavi

Spa centar ''Gardenia'' je jedan spa modernog izgleda i izuzetne lepote u kome gosti turističke agencije Tiara Travel mogu uživati u velikom broju besplatnih usluga kao što su kupanje u unutrašnjem bazenu, parno kupatilo, đakuzij, sauna i fitnes. Najmlađi gosti imaju na raspolaganju prelepi dečiji bazen koji je prilagođen njihovom uzrastu tako da se roditelji mogu maksimalno opustiti u spa tretmanima. Dostupan je i solarijum kao i veliki broj masaža i terapija, kako za žene tako i za muškarce, koji koriste prirodne proizvode lokalnog karaktera. Italijanski restoran Gardenia gostima hotela nudi veliki izbor italijanski i tradicionalnih jela bugarske kuhinje i pogodan je za organizaciju različitih proslava i koktela. Nakon provedenog dana na skijanju, gosti hotela se mogu opustiti u lobby baru gde uz topli kamin mogu konzumirati veliki broj toplih i hladnih pića i razmenjivati svoja svakodnevna skijaška iskustva. Izgrađena od kamena i drveta, taverna Kukeri je idealno mesto za večernje okupljanje i uživanje uz tradicionalnu bugarsku folkornu muziku i lokalne specijalitete. Hotel poseduje ski depo gde se može ostaviti ski oprema na čuvanje ili iznajmiti nova i on je uključen u cenu. Hotel Gardenia je pet friendly hotel. 

O lokaciji

Hotel Gardenia u ponudi Tiara Travela se nalazi prekoputa parka Bansko  i na 2  kilometra od gondole, do koje je obezbeđen besplatan ski shuttle svakodnevno. Stari centar Banskog sa svojim muzejima,spomenicima kulture, starim zgradama i uskim ulicama od kobalta je na samo par minuta hoda od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service