Pirina ClubBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Pirina Club u ponudi Tiara Travela ima kategoriju tri zvezdice i nalazi se na savršenoj lokaciji u srcu Banskog, u mirnom kraju, u neposrednoj blizini starog sentra grada i stanice žičare. Udoban i prijatan, u skladu je sa svim zahtevima i najprobirljivijih gostiju. Pirina Club predstavlja pravi dragulj među hotelima sa 3* u skladu sa tim dobio je prestižnu nagradu i treće mesto među svim hotelima sa 3* u Banskom. Hotel Pirina Club je porodičan hotel, vođen sa puno ljublavlju i entuzijazma, udoban, topao, miran i sa odličnim cenama. Svim gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta.

O tipovima soba

Hotel Pirina Club u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room with balcony je prostrana i svetla smeštajna jedinica sa panoramskim pogledom na Pirin, može da rpimi maksimum dve odrasle osobe i dete, a od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja i sofu. Double economy room može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. Triple room with balcony je prostrana i svetla smeštajna jedinica sa prelepim panoramskim pogledom na Pirin, može da primi maksimum troje odraslih, od ležajeva ima francuski ležaj i single ležaj ili tri single ležaja. Family room with balcony je najveća smeštajna jedinica u hotelu, svetla je i prostrana i ima panoramski pogled na planinu Pirin, može da primi maksimum četiri odrasle osobe, od ležajeva ima četiri single ležaja ili francuski ležaj i dva single ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Pirina Club u ponudi Tiara Travela raspolaže sa šarmantnim restoranom u kome se može uživati u bugarskim i internacionalnim jelima po principu samoposluživanja uz čašu dobrog vina. Hotel Pirina Club ima spa centar sa đakuzijem, i toplom saunom (besplatno jednom u toku boravka), radi što bolje relaksacije i opuštanja nakon dana provedenog na snegu. Za ljubitelje sporta postoji manja teretana kako bi mogli održavati svoju formu. Gosti hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju imaju i nekoliko odličnih masaža celog tela, koje okrepljuju telo i duh. Skijaši imaju na raspolaganju besplatno korišćenje skladišta za odlaganje opreme

O lokaciji

Hotel Pirina Club u ponudi Tiara Travela nalazi se na 200 metara istočno od reke Glazne na 10 minuta lagane šetnje kroz šarmantne ulice Banskog do centra, starog grada ili gondole. Za sve goste obezbeđen je besplatni shuttle bus do gondole i nazad do hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service