Grecian Bay HotelKipar/ Famagusta/ Aja Napa

Reservation

 
 
 

O hotelu

Grecian Bay Hotel u ponudi Tiara Travel je luksuzan hotel kategorizovan sa 5* koji je lociran na najlepšem delu peščane plaže rizorta Ayia Napa i celog Kipra. Ima fantastičan pogled koji oduzima dah na kristalno čiste plave vode Mediterana i njegove plaže sa mekim i finim peskom. Nudi veliki izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje savršeno kombinuje sa izuzetnom uslugom i ljubaznim osobljem. Poznat je po mirnoj i prijatnoj atmosferi koja čini da boravak gostiju bude zaista nezaboravan. Okružen je prelepim zelenilom, zelenim baštama i raznim vrstama drveća koji mu daju potrebnu hladovinu tokom vrelih letnjih dana. Vrhunski spoj modernog i luksuznog, privatna plaža na koju izlazi, izuzetan izbor različitih vrsta komfornih i udobnih soba, zabavne aktivnosti za sve generacije i primamljiva gastronomija čine hotel Grecian Bay savršenim izborom za nezaboravan i opuštajući odmor. 

O tipovima soba

Veliki broj smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima hotela Grecian Bay i turističke agencije Tiara Travel. Standardna soba pogled more, delimičan pogled more ili kopno ima 28m2 i poseduje francuski ležaj ili odovjene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba je veličine 36m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Executive studio u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 42m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Junior suite je veličine 50m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnedne sobe sa garniturom za sedenje. Maksimalan broj osoba u sobi je dve odrasle osobe. Deluxe suite ima 64m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Predsednički suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od luksuzne dnevne sobe sa sofom na razvlačenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i privatnog đakuzija. Ima 64m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Bungalow pogled bašta je veličine 22m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba u njemu je dve odrasle osobe. Bungalow suite ispred plaže ima 90m2 i može da primi četiri odralse osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Villa ispred plaže u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Ima 86m2 i može da primi četiri odrasle osobe i jedno dete.

O aktivnostima i zabavi

Grecian Bay Hotel u ponudi Tiara Travela poseduje predivan bazen na otvorenom koji ima oblik lagune i smešten je u prelepoj zelenoj bašti. Pored glavnog, gostima je na raspolaganju i unutrašnji bazen koji se greje a ima i đakuzi za opuštanje. Za najmlađe goste su obezbeđeni potpuno odvojeni dečiji bazen, dečiji deo u velikom glavnom bazenu, fenomenalno opremljeno dečije igralište na otvorenom, mini klub u slučaju lošeg vremena napolju i soba za igru sa brojnim zabavnim igrama i aktivnostima. Spa centar pored unutrašnjeg bazena sa đakuzijem obuhvata u usluge saune, parnog kupatila, masaža, kozmetičkih tretmana za negu lica i tela i fitnes sale. Ljubiteljima sporta se nudi širok izbor mogućnosti kao što su bilijar, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi, teniski tereni a posebnu zanimljivost čini jedinstveni skvoš teren za vs eone koji žele da se oprobaju u ovom zanimljivom sportu. Glavni restoran je idealno mesto za obedovanje ukusnih jela internacionalne kuhinje i ima predivan pogled na more. Taverna koja se nalazi na samoj plaži i otvorenog je tipa svakako je mesto koje se pamti ceo život i nudi sveže specijalitete od morskih plodova uz vina iz celog sveta. Kafe restoran pored bazena je idealan za započinjanje dana uz bogat doručak a u njegovoj blizini se nalazi i grill bar sa tradicionalnim grčkim specijalitetima. Gostima Tiara Travela je na raspolaganju i predivan bar na plaži sa pogledom na plavo more u kome mogu uživati dok ispijaju neki od egzotičnih koktela ili osvežavajućih pića. 

O lokaciji

Smešten direktno na samoj peščanoj plaži nalazi se hotel Grecian Bay u ponudi Tiara Travela. Centar rizorta Ayia Napa je udaljen svega desetak minuta laganog hoda od hotela tako da su gostima lako dostupni njegovi brojni turistički sadržaji i zabavne aktivnosti. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 65km od hotela dok se u neposrednoj blizini nalate poznati manastir Ayia Napa i vodeni park Water World. 

0.0
Accomodation
Location
Service