Soleado Luxury VIllas HalkidikiGrčka/ Kasandra/ Furka

Reservation

 
 
 

O hotelu

Soleado Luxury Villas Halkidiki u ponudi Tiara Travela je kompleks luksuznih vila koji se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti i od plaže i od centra rizorta Furka. Prostire se na 15 hektara i sastoji se od osam pojedinačnih vila od kojih svaka ima privatne bazene, prelepe zelene bašte i prostrane terase za sunčanje. Okružen je predivnom zelenom oazom punom drveća maslina i mediteranskih aromatičnih biljaka. Odličan je izbor za smeštaj većih porodica sa decom ili grupa prijatelja koji traže privatan i miran letnji odmor. Najvleća prednost mu je blizina plaže i intimna atmosfera koju pruža u luksuznim i modernim vilama.

O tipovima soba

Pet ripova smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Soleado Luxury Villas Halkidiki. Ekskluzivna dvosobna vila privatan bazen ima 70m2 i sastoji se od dva sprata gde se na donjem nalazi dnevna soba sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima a na gornjem spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima i prostranom terasom. Može da ugosti četiri odrasle osobe i jedno dete maksimalno. Ekskluzivna trosobna vila privatni bazen je veličine 130m2 i može da primi šest odraslih osoba i dvoje dece. Poseduje donji sprat gde se nalaze dnevna soba sa nameštajem za sedenje i kuhinjom i spavaća soba sa francuskim ležajem ili odovjenim ležajima i gornji sprat gde se nalaze dve soba sa francuskim ili odvojenim ležajima. Premium trosobna vila privatni bazen u ponudi Tiara Travela se sastoji od prvog sprata gde se nalaze dnevna soba sa nameštajem za sedenje i kuhinjom i spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima i drugog sprata gde su smeštene dve spavaće sobe od kojih jedna ima dva francuski ležaja a druga dva odvojena ležaja. Ima 130m2 i može da ugosti šest odraslih osoba i dvoje dece ili osam odraslih osoba. Premium tro i po sobna vila privatni bazen je veličine 130m2 i sastoji se od dva sprata gde se na prvom nalazi dnevna soba sa kuhinjom i spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima a na drugom spratu glavna spavaća soba podeljena vratima na dve manje sa francuskim ili odvojenim ležajima i još jedna soba sa francuskim ili odvojenim ležajima. Namenjena je za smeštaj do osam odraslih osoba. Soleado Beachfront Outpost ima 160m2 i može da ugosti šest odraslih osoba i dvoje dece. Poseduje tri nivoa gde se na prvom nalazi dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, na drugom nivou junior suite sa francuskim ili odvojenim ležajima i sofom na razvlačenje i na trećem dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima.

O aktivnostima i zabavi

Soleado Luxury Villas Halkidiki u ponudi Tiara Travela poseduje nekoliko vila od kojih svaka ima sopstveni bazen sa ležaljkama i suncobranima okolo. Bazeni su savršeno mesto za lenjo odmaranje na suncu ili rekreaciju tokom odmora. U prostranom vrtu se nalazi nameštaj za sedenje gde se gosti mogu opustiti i odmoriti. U nekima od vila postoji i đakuzi za maksimalno opuštanje. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Soleado Luxury Villas Halkidiki u ponudi Tiara Travela se nalaze na oko 600m udaljenosti od plaže i centra rizorta koji nudi širok izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti kako za odrasle tako i za decu. Na nekoliko minuta vožnje automobilom od hotela nalazi se veći grad Kalitea sa izuzetnom ponudom restorana, noćnih klubova, barova, kafića. Međunarodni aerodrom Solun je udaljen 91km od hotela. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Accomodation
Location
Service