Mavridis Hotel ChalkidikiGrčka/ Kasandra/ Nea Flogita

Reservation

 
 
 

O hotelu

Mavridis Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na kratkoj opešačkoj udaljenosti od prelepepeščane plaže koja je dugačka preko 2km. Idealan je izbor za kombinaciju plivanja i sportova na vodi, posmatranje veličanstvenih zalazaka sunca i zabave u noćnom životu koje oblast nudi. Otvoren je od proleća do jeseni i pruža sadržaja i usluge koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste. U porodičnom je vlasništvu i okružen je predivnom prirodom. Poseduje nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica koje su komforno i udobno opremljene kako bi smestile porodice sa decom, parove ili grupe prijatelja. 

O tipovima soba

Gostima agencije Tiara Travel i Mavridis Hotela na raspolaganju su sledeći smeštajni kapaciteti. Standardna soba ima 18m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Standardna soba pogled more je veličine 18m2 i namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Trokrevetna soba u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 20m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba je veličine 25m2 i sastoji se od dve standardne sobe povezane vratima u kojima se nalaze francuski ili odvojeni ležaji. Može da primi četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Mavridis Hotel Chalkidiki u ponudi Tiara Travela raspolaže sa barom u kome se nude osvežavajuća hladna pića i lagani obroci. U restoranu se služe izuzetna jela nacionalne grčke i internacionalne kuhinje. Blizina plaže nudi bezbroj mogućnosti za bavljenej sportovima na vodi. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. U okviru objekta ne postoji mogućnost parkiranja ali u blizini ima dovoljno javnih i privatnih parking mesta. 

O lokaciji

Lociran na samo 50m udaljenosti od lepe plaže nalazi se Mavridis Hotel Chalkidiki u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalaze prodavnice, taverne, grčki restorani, kafići, barovi, noćni klubovi. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 50km od smeštajnog objekta. 

0.0
Accomodation
Location
Service