IvelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Ivel u ponudi Tiara Travela se nalazi u popularnom bugarskom rizortu Bansko i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od prve stanice gondole. U pitanju je manji porodičan hotel sa odličnom personalizovanom uslugom gde se gosti osećaju kao da su kod svoje kuće. Sastoji se od deset standardnih soba koje imaju balkone okrenute ka jugu i istoku sa predivnim pogledom na Rodope, Pirin i Rilu. Kategorizovan je sa 3* i poseduje dovoljan broj usluga i sadržaja u kojima će uživati kako odrasli tako i deca. 

O tipovima soba

Jedan tip smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travel i hotel Ivel. Standardna soba ima oko 20m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog dodatnog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. 

O aktivnostima i zabavi

Ivel Hotel u ponudi Tiara Travela nudi odličan izbor usluga koje su namenjene za opuštanje i relaksaciju, naročito posle dana provedenog na skijanju, kao što su topla sauna-uključena u cenu hotela, masaže celog tela i terapije negu lica i tela. Osim skijanja, gosti mogu održavati svoju formu i kondiciju i uz pmoć manjeg broja fitnes sprava. Posebnu zanimljivost čini manji noćni klub sa raznim muzičkim programima od kojih je najpopularnije takmičenje u karaokama. Cela oblast je odlična polazna tačka za razne zimske čarolije na snegu, pešačenja, planinarenja, jahanje konja. U restoranu se služi bogat doručak i večera od ukusnih jela evropske kuhinje dok je bar idealno mesto za popodnevni odmor uz omiljeno toplo ili hladno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. Ski depo za čuvanje opreme je beslatan za goste hotela. 

O lokaciji

Prva stanica žičare se nalazi na samo 250m od hotela Ivel u ponudi Tiara Travela tako da su gostima lako dostupne brojne staze za skijanje. Poznata crkva Svete Trojice se nalazi na 1,1km udaljenosti od hotela dok je centar rizorta Bansko na oko 1,5 km. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Međunarodni aerodrom u Sofiji je udaljen oko 105km od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service