Hotel TQ PlazaCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel TQ Plaza pored restorana u kom se služi domaća kuhinja, poseduje i bar gde se gosti mogu osvežiti omiljenim pićem ili mogu ćaskati uz jutarnju šoljicu kafe. U svom sastavu poseduje bazen na otvorenom koji je okružen ležaljkama i suncobranima kao i teretanu. U objektu ima lift i parking prostor. U svim javnim delovima hotela dostupan je WI-FI internet. Hotel nudi uslugu transfera od i do aerodroma kao i uslugu transfera u gradu. Dodatne usluge koje hotel nudi svojim gostima su pranje veša, hemijsko čišćenje, bankomat, iznajmljivanje automobila, sef i konsijerž. Osoblje hotela govori engleski, italijanski i ruski.

O tipovima soba

Tiara Travel za smeštaj u hotelu TQ plaza nudi 80 smeštajnih jedinica različitog tipa. Standard double room su dvokrevetne sobe, površine 36m2. Mogu da budu sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena kreveta i da pružaju pogled na grad ili more. Superior double room su dvokrevetne sobe koje imaju površinu 30m2. Opremljen su king size bračnim krevetom i imaju pogled na grad i planinu. Suite su apartmani, koji se satoje iz dve prostorije. U jdenoj se nalazi bračni krevet, dok je u drugo dnevni boravak. Imaju pogled na more ili planine. Tiara Travel nudi i Penthouse with balcony, potkrovlje hotela koje je površine 90m2. Svi smeštajni kapaciteti opremljeni su kupatilom sa tušem i fenom za kosu kao i kupatilskom kozmetikom, zatim klima uređajem, sefom, WI-FI internetom, televizorom sa ravnim ekranom, frižiderom, opremljenom terasom.

O aktivnostima i zabavi

Dnevna zabava gostima Tiare Travel omogućena je na bazenu oko kog se nalaze ležaljke i suncobrani za uživanje i sunčanje. Ljubitelji sporta svoje vreme mogu provesti u teretani hotela vežbajući na savremenim spravama. Na plaži za zabavu ima mnogobrojnih sportova na vodi koji su prilagođeni kako osraslima, tako i deci. Tiara Travel za aktivnost cele porodice van hotela preporučuje odlazak u Krapinu, planinsko selo koje se nalazi oko 6 km udaljeno od Budve. Iako je blizu velikog grada uspelo je da zadrži privid mirnog života okruženog čistom prirodom i zelenilom. U njemu ćete pronaći zabavu za najmlađe koji će moći da se druže sa zečevima i magarcima, dok će stariji imati priliku za adrenalinsku zabavu – spuštanje niz sajlu preko kanjona. U blizini se nalazi i prirodni bazen sa vodopadom u kome je moguće kupanje. Naravno tu je i restoran koji sprema obroke od prirodnih i svežih proizvoda uzgojenih na sopstvenoj farmi. 
 

Lokacija  

Hotel TQ Plaza se nalazi u Budvi. Ovaj hotel se nalazi u centru grada. Ujutru popijte šoljicu kafe dok gledate na grad sa prozora. Na 100m udaljenosti nalazi se plaza Greco.Hotel je udaljen oko 10 minuta hoda od tvrđave Citadela. Smešten na samo 1,9 km od tunela između Budve i Muzeja Bečići. Akvapark "Budva" udaljen je samo 1,6 km. U blizini se nalazi čuveni Altstadt Budva.Možete prošetati i istražiti okolinu hotela — Pizana Beach i Slovenska Beach.

0.0
Accomodation
Location
Service