Athena Pallas VillageGrčka/ Sitonija/ Akti Elia

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Athena palace village u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Athena palace village ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela i agencije Tiara travel mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, besplatni internet u javnim prostorijama hotela, iznajmljivanje bicikla, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

O tipovima soba

Hotel Athena palace village poseduje 175 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se standard sobe, superior sobe, grand suite, armonia suite, executive suite, family suite, mezonete sa pogledom na bazen i mezonete sa privatnim bazenom. Standard sobe, površine 22 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe, površine 28 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Ovi tipovi soba su renovirani 2013 godine. Grand suite su veće smeštajne jedinice, površine 50 m² i sastoje se iz velike spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Executive suite su smeštajne jedinice koje imaju 70 m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Ovi tipovi suita su namenjeni za parove koji dolaze na medeni mesec. Porodičan suite imaju 70 m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom i imaju dva kupatila. Mezonete sa pogledom na bazen su smeštajne jedinice koje se nalaze u Athena Residence kompleksu, imaju 60 m², sastoje se iz dva nivoa. Na gornjem nivou je spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dok je u donjem nivou jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i dnevna soba sa sofa krevetom. Mezonete sa privatnim bazenom su smeštajne jedinice koje se takođe nalaze u Athena Residence kompleksu, imaju 60 m², sastoje se iz dva nivoa. Na gornjem nivou je spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dok je u donjem nivou jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i dnevna soba sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider, besplatan Wi-Fi i balkon. Napomena: Krevetac je na upit i doplaćuje se na recepciji hotela.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Athena palace village u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Athena palace village takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis i mini golf, kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste i spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište. Hotel je pet friendly, usluga se naplaćuje na recepciji hotela.

O lokaciji

Hotel Athena palace village se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Athena palace village je izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu. Nalazi se na maloj peščanoj plaži i u mestu Akti Elias. Mesto Nikiti je udaljeno 9 km, dok je Neos Marmaras udaljen 11 km. Do prelepe plaže Akti Elias se može doći stepenicama ili podzemnim prolazom.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga