Danai Hotel & SpaGrčka/ Olimpska regija/ Olympic beach

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pored restorana Danai Hotel & Spa ima i bar koji služi razne vrste domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Sadrži internet kutak, salu za konfernecije i prostor za benkete. Od usluga nudi uslugu pranja veša. Internet je bepslatan i dostupan u svim javnim delovima hotela. Hotel ima pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama.

O tipovima soba

Hotel Danai Hotel & Spa završen je 2010. godine i raspolaže sa 47 sob, među kojima su standardne dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe uključuju grejanje / klima-uređaj, telefon sa direktnim biranjem, satelitsku TV, WI-FI, mini bar, fen za kosu, sef, balkon. Turistička agencija Tiara travel za smeštaj nudi strandardne dvokrevetne i trokrevetne sobe i junior suite. Standardne sobe su površine 27 – 28 m2, namenjene su smeštaju za dve do četiri osobe i imaju pogled na planinu ili bazen. Mogu da budu sa bračnim ležajem ili dva standardna kreveta i sa pomoćnim ležajem u vidu jedne ili dve sofe. Junior suite je površine 27 – 31 m2. Namenjen je smeštaju za dve osobe. Ima francuski ležaj.

O aktivnostima i zabavi

Za trenutke opuštanja hotel Danai Hotel & Spa nudi otvoreni bazen. Gostima turističke agencije Tiara travel u hotelu dostupna je teretana i spa centar sa đakuzi kadom i saunom. Za goste koji vole adrenalin na zahtev mogu da imaju ronjenje ili skijanje na vodi.

O lokaciji

Hotel Danai Hotel & Spa nalazi se u mestu Olympic Beach, na 450 m od peščane plaže. Od centra mesta udaljen je 200 m. Autobuska stanica je na 400 m od hotela. Od grada Katerini udalje je 8 km. Od Soluna je na udaljenosti od 78 km, dok je od aerodroma “Makedonia” udaljen 93 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga