Mura BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Mura Bansko u ponudi Tiara Travela sagrađen je 2006 godine u tradicionalnom planinskom stilu koji se savršeno uklapa u svoje okruženje. Mura Bansko hotel ima kategoriju 3 zvezdice i nalazi se u najpopularnijem bugarskom zimskom odmaralištu Banskom. Hotel se sastoji iz jednog objekta sa četiri sprata. Smeštajne jedinice su moderne i udobne, a u prateći sadržaj ulazi i mali spa centar sa besplatnim uslugama đakuzija, saune, parnog kupatila i relax zone. Osoblje hotela je vrlo ljubazno i učiniće sve da se gosti vrate u ovaj kvalitetan objekat. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 96,00 eur odrasli-48,00 eur deca (2-12 godina)
  • Božićna večera: 38,15 eur odrasli-19,08 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Mura Bansko u ponudi Tiara Travela ima samo jedan tip smeštajnie jedinice. Standard room je površine 22m², neke smeštajne jedinice imaju balkon, kupatilo je sa tušem. Standard room može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja i sofu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Mura Bansko u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranmon koji služi ukusna jela na bazi samoposluživanja, sefom na recepciji koji se doplaćuje, liftom, besplatnim WiFi signalom. Mali spa centar je više nego dovoljan da okrepi skijaše ili planinare posle napornog dana sa svojim đakuzijem i saunom.

 

O lokaciji

Hotel Mura Bansko u ponudi Tiara Travela se nalazi blizu centra pored reke Glazne na 600 metara udaljenosti od Crkve Svetog Trojstva i na 1,2 kilometra udaljenosti od gondole do koje je obezbeđen besplatni shuttle bus. U blizine se mogu pronaći restoran brze hrane, bar, prodavnica.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga