Hotel BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela ima kategoriju četiri zvezdice i nalazi se u centru mesta Bansko pored reke Glazne. Hotel je poznat po prostranim smeštajnim jedinicama, tradicionalnom udobnom atmosferom i dobrom uslugom koja traje preko cele godine. Hotel ima četiri sprata sa dva lifta koji mnogo olakšavaju kretanje kroz objekat.

O tipovima soba

Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela raspolaže sa 28 standardnigh soba, 12 luksuznih standardnih soba, 9 one bedroom apartmana i 4 two bedroom apartmana. Standard room je površine 20m², prima maksimum dve odrasle osobe, od ležajava raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja. Lux double room je površine 23m², može da primi maksimum dvoje odraslih osoba, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja. One bedroom apartment se sastoji od spavaće i dnevne sobe, površine je 42m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela ima u ponudi restoran internacionalne i tradicionalne kuhinje koji sprema ukusne obroke sa obiljem svežih sastojaka sa domaćih farmi. Bar je udoban i predstavlja idealno mesto za druženje uz čašu omiljenog pića iz široke ponude. Sef koji se nalazi na recepciji se dodatno naplaćuje, hotel ima internet ugao i besplatan wi-fi signal širom hotela, hotel ima salu za igru, bilijar salu i stoni tenis. Skijaši na raspolaganju imaju salu za presvlačenje i skladištenje opreme i imaju obezbeđen prevoz do gondole shuttle autobusom.

O lokaciji

Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela je lociran na 1400 metara od gondole u centru Banskog što je vrlo povoljna pozicija za one koji žele da budu u centru dešavanja mesta. U okolini ima kafića i restorana gde se može uživati sa porodicom ili prijateljima posle dana provedenog na skijaškim stazama.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga