Mountain Paradise IIIBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Mountain Paradise III u ponudi Tiara Travela se oslanja na tipičnu planinsku arhitekturu Banskog koje se lepo uklapa u svoje okruženje. Mountain Paradise hotel je idealna lokacija za svakoga ko voli planinu, a posebno skijanje zbog blizine ski lifta i ski staze. Hotel je pet friendly pa možete da povedete svog ljubimca sa sobom na putovanje. Bežični internet je besplatan u celom hotelu. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 85,00 eur odrasli-45,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Mountain Paradise III u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment ima površinu 55m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, ima pogled na planinu ili na grad. Od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi. Studio je površine 30m², ima pogled na planinu ili grad, može da primi maksimum dva odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. Two bedroom apartments su površine 100m², ima pogled na planinu ili grad, može da primi makismum pet osoba, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi, sa francuskim ležajem ili dva single ležaja u drugoj spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Mountain Paradise III u ponudi Tiara Travela ima u ponudi restoran koji služi ukusne obroke po principu samoposluživanja. Bar hotela Mountain Paradise je idealan za socijalizovanje uz čašu omiljenog pića. Posle dana provedenog na skijalištu gosti mogu da uživaju u bazenu hotela koiji sadrži i dečiji deo i fitnesa centru ako vole fizičku aktivnosti kao i u sauni, parnom kupatili, đakuziju i slanoj sobi i sve ove usluge su besplatne. Spa centar hotela Mountain paradise III ima bogat program za opuštanje, osveženje i restauraciju. Najmlađi gosti Tiara Travela će uživati u lepo opremljenoj igraonici punoj zanimljivih sadržaja i igračaka koja je uključena u cenu hotela. Hotel nudi odlične mogućnosti za kompanijske obuke, seminare, zelene ili ski škole. 

O lokaciji

Hotel Mountain Paradise III u ponudi Tiara Travela nalazi se na zapadnom obodu Banskog na 500 metara od reke Glazne. U blizini se može pronaći centar za masažu i prodavnica alkoholnih pića. Hotel je udaljen oko 380 metara od ski lifta, do koga može da se obezebedi besplatan ski bus iz hotela ali uz prethodnu najavu. Sam centar Bankog i njegova glavna ulica Pirin su udaljeni na oko 10 minuta pešačenja od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga