Kap HouseBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Kap House u ponudi Tiara Travela nalazi se u Banskom i ima kategoriju tri zvezdice. Na samo nekoliko metara od žičare i nekoliko minuta od centra Banskog, hotel ima jedinstvenu lokaciju. Zahvaljujući svojoj odličnoj poziciji, skijaši su na samo par minuta od početka skijaškog centra, a oni koji žele samo šetnju, centar grada sa svojom atmosferom im je na dohvat ruke. Glavni cilj hotela Kap House je da ispuni najviše zahteve za odmor u kombinacji sa relax tretmanima, kulturno-istorijskim turizmom i sportom. 

O tipovima soba

Hotel Kap House u ponudi Tiara Travela ima pet različitih tipova smeštajnih jedinica. 10 double standard rooms, 6 double economy rooms, 6 junior suites, 1 two bedroom apartments, 2 two bedroom large apartments. Sve smeštajne jedinice imaju wi-fi i TV sa bogatim kablovskim sadržajem. Junior suite je površine 22m², ima balkon, kupatilo, pogled na planinu ili grad. U njega mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete, poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Suite two bedroom large je površine 50m², poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i u njega mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Family room je površine 32m², poseduje franucuski ležaj ili odvojene ležaje i dodatni ležaj. U njega mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Standard economy room se nalaze u potkrovlju, površine su 14m², imaju odvojene ležaje i u njih mogu da se smeste dve odrasle osobe. Standard room je površine 17m² i poseduju francuski ili odvojene ležaje. U nih mogu da se smeste dve odrasle osobe maksimalno.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Kap House u ponudi Tiara Travela nudi potpuni odmor i zaborav na svakodnevne obaveze koje su gosti ostavili kod kuće. Specijalno kreirana Taverna stvara tradicionalnu atmosferu u koheziji sa svim karakteristikama bugarske trpeze i jedinstvenim ukusima. Za svu udobnost, gostima je na raspolaganju recepcija koja radi 24h, skijašnica u kojoj mogu ostaviti svoju ski opremu na čuvanje, udoban lobby sa kaminom i lobby bar gde se mogu osvežiti posle dana provedenog na skijanju. Hotel Kap House raspolaže sa potpuno opremljenim relax centrom gde se može osetiti zadovoljstvo potpunog opuštanja kroz relax i wellness tretmane, masaže ili uživanje u bazenu. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je i fitnes centar kako bi ostali u formi, a za opuštanje na raspolaganju je đakuzi, sauna i finska sauna. Svi koji žele da potamne svoj ten i zimi mogu to učiniti u hotelskom solarijumu. 

O lokaciji

Hotel Kap House u ponudi Tiara Travela je lociran u centru Banskog na samo 400 metara od gondole, u ulici Pirin koja je najatraktivnija u Banskom. U blizini su sve pogodnosti mesta kao što su restorani, prodavnice, banka, kafići, pabovi. Gostima je na raspolaganju besplatan parking hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga