Club Hotel MartinBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U neposrednoj blizini grada i stare četvrti, u mirnoj i tihoj ulici, u ponudi Tiara Travela nalazi se hotel Club Martin. Hotel je naslednik poznatog hotela Mir, ali je potpuno redizajniran i modernizovan. Uglavnom ga posećuju stari klijenti koji su bili vezani i za stari naziv hotela, i koji su tu od samog poćetka organizovanog turizma u Bugarskoj. Club Hotel Martin raspolaže sa 24 sobe i 4 apartmana koji su vrlo elegantno opremljeni.

O tipovima soba

Club Hotel Martin u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa semštajnih jedinica. Standard room je površine 25m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, a od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja. Suite je površine 35m² ima spavaću i dnevnu sobu, može da primi maksimum tri odrasle osobe. Uspavaćoj sobi ima francuski ležaj ili dva single ležaja, a u dnevnoj sobi sofu za treću osobu.

O aktivnostima i zabavi

Club Hotel Martin u ponudi Tiara Travela ima restoran koji služi bugarska i internacionalna jela pažljivo pripremljena sa obiljem domaćih sastojaka. Kapacitet restorana je 50 gostiju koji mogu udobno da se smeste i uživaju u toplini vatre koja dopire iz kamina. Club Hotel Martin raspolaže i sa lobi barom koji će da doprinese socijalizovanju gostiju uz ispijanje njihovih omiljenih pića. Skijaši imaju na raspolaganju skladište za opremu koje je uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju parking sa video nadzorom kao i garaža koja se ne doplaćuje. Hotel ima relax zonu sa saunom, đakuzijem, stonim tenisom, fittnes delom, malim unutrašnjim bazenom i malim spoljašnjim bazenom. Sve usluge su besplatne. Salon za masažu ima brojne tretmane koji se plaćaju. Hotel raspolaže sa salom za konferencije koja je idealna za poslovne aktivnosti.

O lokaciji

Club Hotel Martin u ponudi Tiara Travela se nalazi na 300 metara istočno od reke glazne blizu centra i starog grada Bansko. U blizini se nalaze medicinski centar i supermarket. Gondola je udaljena 1,9 kilometara od hotela i do nje je obezbeđen besplatan shuttle bus. Lokacija je pogodna za šetnje i razgledanje Banskog.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga