MPM Hotel SportBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 4 zvezdice i nalazi se na privilegovanoj lokaciji u neposrednoj blizini gondole poznatog bugarskog odmarališta Bansko. Smeštaj koji MPM Hotel Sport nudi je udoban i luksuzan. Sa svojom mirnom i opuštajućom atmosferom i visoko kvalitetnom uslugom hotel je stekao status jedne od vrhunskih nekretnina u naselju Bansko. Osim svog odličnog položaja i blizine staza Pirin planina, hotel nudi izvrstan smeštaj u svojim komformim i luksuzno opremljenim sobama. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatni bežični internet.

O tipovima soba

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Executive double room je površine 30m², može da primi maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva ima francuski ležaj ili dve single ležaja i sofu. Deluxe double room je površine 40m², može da primi maskimum tri odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva ima francuski ležaj i sofu. VIP family suite with balcony je površine 55 m², može da primi četiri odrasle osobe i dvoje dece. Apartment je površine 50m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i dvoje dece.

O aktivnostima i zabavi

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima glavni restoran sa kapacitetom od 130 gostiju koji služi vrlo ukusna jela sa obiljem domaćih sastojaka. U okviru hotela postoji još jedan a la carte restoran sa izvanrednom ponudom jela i finih vina. MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela ima prelepu održavanu baštu sa roštiljem i ležaljkama i prostran SPA centar sa unutrašnjim bazenom, rimskim kupatilom, parnim kupatilom, saunom, spoljašnjim grejanim đakuzijem, salom za razne tretmane lica i tela, a na raspolaganju je i fitness centar koji će osloboditi goste od nagomilanog stresa i toksina i dati im neophodnu energija za odmor. Od dodatnih usluga na raspolaganju su room service, pranje veša, ograničen broj spoljašnjih i unutrašnjih parking mesta koja se doplaćuju, moguće je iznajmljivanje ski opreme kao i njeno skladištenje. Hotel ima svoju banku sa bankomatom, a na recepciji se može kupiti karta za gondolu. Gostima Tiara Travela na raspolaganju je ski depo za iznajmljivanje ski opreme ili ostavljanje na čuvanje svoje ski opreme. 

O lokaciji

MPM Hotel Sport u ponudi Tiara Travela nalazi se na samo 400 metara ugodne šetnje od gondole. Lokacija je izuzetno popularna, a hotel je sa razlogom jedan od miljenika među skijašima i snouborderima zbog blizine gondole i blizine komercijalnog centra Banskog.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga