Perun LodgeBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travel nalazi se u mirnom delu Banskog iz koga je potrebna kratkotrajna ugodna šetanja do centra mesta ili do gondole. Perun Lodge hotel je stekao popularnost svojim udobnim smeštajem i dobrom uslugom. Arhitektura hotela je tradicionalnog planinskog stila sa savremenim i modernim enterijerom. Elegancija, luksuz i udobnost su najtačnije definicije koje opisuju hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela. Hotel Perun Lodge poseduje i parking i to u sledećoj varijanti: otvoreni parking koji košta oko 15BGN po daniu i zatvoreni parking koji košta 18BGN po danu. Parking se doplaćuje direktno na recepciji hotela.

O tipovima soba

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine od 40m² do 60m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Studio je površine od 30m² do 50m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom. Junior suite je površine 40m, može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela ima istoimeni restoran koji se nalazi u prizemlju objekta, klasično je dekorisan i toplih je boja. Kapacitet restorana je 100 gostiju, a povezan je i sa zimskom baštom koja ima kapacitet plus 60 gostiju. Meni restorana je inspirisan evropskom i bugarskom kuhinjom. Doručak je na bazi samoposluživanja kao i ukusna večera. Lobi bar je značajno mesto za socijalizovanje koje je opremljeno izuzetno udobnim i lepim foteljama postavljenim oko kamina. U lobi baru gosti mogu da uživaju u divnoj atmosferi ispijajući kafu, koktel ili neko drugo od mnogih kvalitetnih pića u ponudi. Tokom leta otvorena je i letnja bašta koja je idealna za uživanje na suncu uz omiljeno pićence. Relax centar je na raspolaganju gostima da bi zaboravili na umor uz pomoć zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, kabine za masažu i teretani. Najmlađi imaju svoju igraonicu u kojoj mogu kroz smeh i šalu da se druže sa svojim vršnjacima. Hotel Perun Lodgle u ponudi Tiara Travela ima svu potrebnu opremu i prostorije potrebne za ljubitelje zimskih sportova. Usluga bežičnog intereneta je dostupna u celom hotelu. 

O lokaciji

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela nalazi se na 700 metara udaljenosti od gondole što ga svrstava u povoljno locirane hotela za ljubitelje zimskih sportova. Od centra novog dela Banskog hotel je udaljen 550 metara, a od starog dela Banskog je udaljen 2,3 kilometra. U blizini hotel Perun Lodge mogu se naći restorani bugarske i internacionalne kuhinje. Gostima agencije Tiara Travela obezbeđen je besplatan ski shuttle do gondole i nazad do hotela, prema dnevnom rasporedu hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga