Royal Park HotelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Royal Park Hotel u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 4 zvezdice i nalazi se u podnožju Pirina na obodu popularnog bugarskog odmarališta Bansko. Royal Park Hotel nudi gostoprimstvo uz opuštajući zimski odmor na dobroj lokaciji za skijaše koja nije daleko od gondole. Hotelski kompleks se sastoji od 5 objekata sa 104 udobne smeštajne jedinice. Sam hotel nudi skijašnicu za odlaganje opreme, i to potpuno besplatno, dok je bežični internet rasprostranjem u celom hotelu i svim sobama i uključen je u cenu hotela. Hotel Royal Park je omiljena zimska destinacija za skijaše i zaljubljenike u zimske sportove i i dealno je mesto za sve one koji bi da probaju nešto novo na ski stazama. Napomena za doplaze za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-45,00 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

Royal Park Hotel u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Double room je površine 25-28m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva ima dva spojena ležaja za po jednu osobu i fotelju na razvlačenje. Family room je površine 30m², može maksimum da primi tri odrasle osobe i jedno dete, a od ležajeva ima dva ležaja za po jednu osobu, sofu i fotelju na razvlačenje. Studio je površine 35-40m², može da primi maksimum dvoje odraslih i jedno dete, od ležajeva ima dva single ležaja i fotelju na razvlačenje. Apartment je površine 50-60m², može maksimum da primi tri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva ima dva single ležaja i jednu sofu.

O aktivnostima i zabavi

Royal Park Hotel u ponudi Tiara Travela sadrži restoran koji može da primi 100 gostiju istovremeno, kuhinja restorana je domaća i internacionalna sa obiljem domaćih sastojaka i služi se po principu samoposluživanja uz fina vina i druga kvalitetna alkoholna i bezalkoholna pića. Loby bar je udoban i idealan za socijalizaciju uz ispijanje omiljenog toplog ili hladnog pića, kako lokalnih tako i uvoznih, u jednoj opušptenoj atmosferi. Za okrepljivanje organizma i oslobađanje od umora na raspolaganju je spa centra koji sadrži zatvoreni bazen, parno kupatilo, fitnes salu, saunu i relax sobu koji su u ceni hotela kao i tursko kupatilo i masaže celog tela. 

O lokaciji

Royal Park Hotel u ponudi Tiara Travela nalazi se u podnožju Pirina na 1 km od jezera Krinetz i prelepe mirisne borove šume, a od gondole udaljen je 1,4 kilometra. Do gondole je obezbeđen besplatan shuttle bus, a za sve goste hotela koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je i parking uključen u cenu (do popune mesta). 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga