BorBugarska/ Jugozapad/ Borovec

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Bor je jedan od prvih izgrađenih hotela u poznatom zimovalištu Borovec, smešten u starom centru Boroveca i na kratkoj pešačkoj udaljenosti od gondole. Renoviran je 2018 godine i gostima turističke agencije Tiara Travel na raspolaganju su 48 standardnih soba i 3 apartmana, pogodni za zimske i letnje odmore, kampove, radionice, konferencije i slično. Gosti hotela i agencije Tiara Travel mogu uživati u mirnoći i komforu, prijateljskoj atmosferi i odličnoj usluzi.

O tipovima soba

Hotel Bor u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. Suite 1 bedroom je površine 35m², može da primi maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, ima pogled na planinu. Double room je površine 15m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, ima pogled na planinu, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja i sofu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Bor u ponudi Tira Travela raspolaže sa besplatnim parkingom za goste hotela, sefom na recepciji da bi se smanjila briga o ponetim dragocenostima, krevetac za bebu može besplatno da bude dodat u svaku sobu, sauna je besplatna na korišćenje, konferencijska hala ima 2 sobe sa po 25 sedišta, najmlađi imaju na raspolaganju igraonicu punu igračaka gde mogu da se zabave sa svojim vršnjacima, starija deca imaju svoju odvojenu sobu za igru. Shuttle bus svakodnevno vrši prevoz gostiju do gondole, a skijaši imaju na raspolaganju skladište ski opreme u hotelu. 

O lokaciji

Hotel Bor u ponudi Tira Travela je idealno pozicioniran u starom centru mesta. Udaljenost od gondole je samo 500 metara što je velika pogodnost za skijaše. Hotel je u zagrljaju mirisnih borova sa sve četiri strane.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga