Effect Malina ResidenceBugarska/ Jugo-centralni/ Pamporovo

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Effect Malina Residence ima kategoriju tri zvezdice i nalazi se u popularnom bugarskom odmaralištu Pamporovo. Hotel predstavlja modernu kombinaciju luksuza i komforta i dobre lokacije. Hotel Effect Malina Residence je jedno od najživopisnijih mesta u regionu, gde se još uvek može uživati u čistoj prirodi, potocima, zelenim proplancima i snegom prekrivenim vrhovima zimi. Nalazi se u srcu Rodopi planina u neposrednoj blizini ski staza i žičare. Sam objekat je izgrađen u klasičnom planinskom duhu i nudi 15 apartmana urađenih u drvetu i sa jako svetlim bojama. 

O tipovima soba

Hotel Effect Malina Residence u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. Svaka smeštajna jedinica hotela ima svoj kamin koji simbolizuje toplinu doma. One bedroom apartment broji sedam smeštajnih jedinica i svaka pojedinačno može da primi maksimum tri odrasle osobe, dve smeštajne jedinice imaju balkon, a pet nemaju, od ležajeva spavaća soba ima francuski ležaj ili dva single ležaja, a dnevna soba raspolaže sa sofom. Two bedroom apartment broji osam smeštajnih jedinica od kojih svaka pojedinačno može da primi maksimum pet odraslih osoba, dve smeštajne jedinice imaju balkon, a šest nema, od ležajeva ima dva francuska ležaja i sofu.

O aktivnostima i zabavi

S obzirom da se nalazi u srcu Rodopi planina, Effect Malina Residence hotel u ponudi Tiara Travela pogodan je za veliki broj zimskih sportova. Na kratkoj udaljenosti od hotela nalaze se neke od najlepših i najimpresivnijoh pećina u Bugarskoj. Postoji nekoliko arheoloških kompleksa koji su izuzetno popularni, svakako je najpoznatiji trački sveti grad Perperikon. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatan bežični internet kako bi ostali u toku sa svakodnevnim dešavanjima

O lokacijii

Hotel Effect Malina Residence u ponud Tiara Travela ima odličnu lokaciju za sve ljubitelje prirode i zimskih sportova. Hotel je okružen sa svih strana sa gustom mirisnom borovom šumom, od gondole je razdaljina manje od 500 metara. Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju imaju besplatan parking.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga