Effect Malina ResidenceBugarska/ Jugo-centralni/ Pamporovo

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Effect Malina Residence ima kategoriju tri zvezdice i nalazi se u popularnom bugarskom odmaralištu Pamporovo. Hotel predstavlja modernu kombinaciju luksuza i komforta i dobre lokacije. Hotel Effect Malina Residence je jedno od najživopisnijih mesta u regionu, gde se još uvek može uživati u čistoj prirodi, potocima, zelenim proplancima i snegom prekrivenim vrhovima zimi. Nalazi se u srcu Rodopi planina u neposrednoj blizini ski staza i žičare. Sam objekat je izgrađen u klasičnom planinskom duhu i nudi 15 apartmana urađenih u drvetu i sa jako svetlim bojama. 

O tipovima soba

Hotel Effect Malina Residence u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. Svaka smeštajna jedinica hotela ima svoj kamin koji simbolizuje toplinu doma. One bedroom apartment broji sedam smeštajnih jedinica i svaka pojedinačno može da primi maksimum tri odrasle osobe, dve smeštajne jedinice imaju balkon, a pet nemaju, od ležajeva spavaća soba ima francuski ležaj ili dva single ležaja, a dnevna soba raspolaže sa sofom. Two bedroom apartment broji osam smeštajnih jedinica od kojih svaka pojedinačno može da primi maksimum pet odraslih osoba, dve smeštajne jedinice imaju balkon, a šest nema, od ležajeva ima dva francuska ležaja i sofu.

O aktivnostima i zabavi

S obzirom da se nalazi u srcu Rodopi planina, Effect Malina Residence hotel u ponudi Tiara Travela pogodan je za veliki broj zimskih sportova. Na kratkoj udaljenosti od hotela nalaze se neke od najlepših i najimpresivnijoh pećina u Bugarskoj. Postoji nekoliko arheoloških kompleksa koji su izuzetno popularni, svakako je najpoznatiji trački sveti grad Perperikon. 

O lokacijii

Hotel Effect Malina Residence u ponud Tiara Travela ima odličnu lokaciju za sve ljubitelje prirode i zimskih sportova. Hotel je okružen sa svih strana sa gustom mirisnom borovom šumom, od gondole je razdaljina manje od 500 metara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga