Hot Springs Medical & SpaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Hot Springs Medical & Spa se nalazi u podnožju tri prelepe planine Rila, Pirin i Rodopi u mestu Banja pored Banskog. Hotel raspolaže sa prirodnom mineralnom vodom za koji se zna vekovima. Po legendi izvor su pronašli legionari starog Rima koji su posle bitke od ove mineralne vode povratili snagu. Hotel raspolaže sa dva restorana i lobi barom. Glavni restoran je vaoma udoban i pruža panoramske poglede i mnoga lepa umetnička dela, a od obroka nudi razna bugarska tradicionalna jela i savremenu evropsku kuhinju. Drugi restoran je Spa restoran koji će uštedeti mnogo vremena gostima koji žele da uživaju u brojnim tretmanima. Lobi bar je savršen dodatak restoranima sa svojim udobnim interijerom i klasičnim dizajnom.

O tipovima soba

Hotel Hot Springs Medical & Spa ima šest različitih tipova smeštajnih jedinica. Alpine studio je površine 40m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, postoji opcija de se spoje dve susedne smeštajne jedinice, ima besplatan WiFi signal, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja i sofom. Executive room je površine 33-39m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, postoji mogućnost da se spoje dve susedne sobe, ima besplatan WiFi signal, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja i krevet na razvlačenje. Comfort room je vrlo komforna i elegantna smeštajna jedinica površine 30m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jednu bebu koja bi spavala u krevecu, postoji mogućnost da se spoje dve susedne sobe, ima besplatan WiFi signal, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja. Rapunzel tower je površine 70m², može da primi dve odrasle osobe, postoji mogućnost spajanja dve susedne sobe, Wi Fi signal je besplatan, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja i mogućnošću da se ubaci krevetac za bebu. Alpine apartment je površine 70m², može da primi maksimum pet odraslih osoba, ima besplatan Wi Fi signal, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, dva single ležaja i sofom za petu osobu. Junior suite je površine 50m², ima kapacitet da primi četiri odrasle osobe, postoji opcija da se spoje dve susedne sobe, WiFi signal je besplatan, od ležajeva su na raspolaganju francuski ležaj ili dva single ležaja i dupla sofa na razvlačenje za još dve osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Hotel Hot Springs Medical & Spa raspolaže sa četiri bazena sa mineralnom vodom, jedan u zatvorenom prostoru, jedan na otvorenom, jedan za decu u zatvorenom prostoru i jedan terapeutski bazen. Spa centar hotela Hot Springs Medical & Spa proglašen je najboljim spa centrom u celoj Bugarskoj. Jedini je takav Spa koji je ocenjen sa 5* i koji će svojim klijentima pružiti fantastičan osećaj ravnoteže tela, uma i duše. Pored bazena sadrži i finsku saunu na 90 stepeni, finsku saunu na 80 stepeni, slanu sobu, relax zonu, razne terapeutske tuševe, parno kupatilo, turski hammam, iglo i ledenu fontanu. Wellness centar hotela Hot Springs Medical & Spa odlokuju afrički i azijski detalji u enterijeru, posebno razvijene terapije i inovacije u svetu kozmetike i svetski poznata francuska kozmetika. Pripadnice lepšeg pola posebno će uživati u velikom broju terapija za telo i lice, kao i usligama manikira i pedikira i kozmetičkog salona. Hotel ima medicinski centar sa brojnim terapijama za revitalizaciju celog tela. Od kineziterapije, terpaije psihoanalizom, terapije blatom do hidroterapije, koje pomažu u potpunoj rehabilitaciji i oporavku ljudi koji imaju problema sa zdravljem. Najmlađi gosti agencije Tiara Travel uživaće i mini party dečijem klubu uz profesionalne animatore, velikom broju elektronskih igara i spoljnom igralištu. 

O lokaciji

Hotel The Castle u ponudi Tiara Travela lociran je na samo 300 metara od ski centra Studentski, na 350 metara od ski centra 1 i ski staze br.7. Do hotela može da se dođe glavnim poutem Plovdiv-Slolyan. Hotel je udaljen oko 6km od samog centra Banskog i nalazi se u mestu Banja. U okviru hotela nalazi se skijašnica sa posebnim grejačima tako da je oprema ujutro suva i sprermna za korišćenje. Za sve goste hotela obezbeđen je besplatan prevoz shuttle ski busom do prve stanice gondole. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga