Park Hotel PanoramaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Park hotel Panorama u ponudi turističke agencije Tiara Travel smeštan je ispod snežnih vrhova planine Piri, na samo nekoliko kolaka od skijaških staza svetske klase i same žičare, i kao takav ima jedinstvenu lokaciju. Sam kompleks se nalazi u divnoj oblasti Košerina na samo 15 minuta hoda od centra Banskog  i na oko dva sata vožnje od Sofije. Park hotel Panorama je kategorizovan sa 4* i savršeno kombinuje spokoj i mirnoću odmora sa funkcionalnošću i sadržajima gradskog hotela. Gostima agencije Tiara Travel na raspolaganju su mnogi sadržaji kako bi proveli jedan divan i nezaboravan odmor u Banskom. Dizajniran tako da predstavi lokalni stil gradnje, hotel odiše osećajem topline i gostomprimstva i nudi svojim gostima prelepu lokaciju, tradiconalan bugarski arhitektonski stil, ljubaznu uslugu i moderne pogodnosti.

O tipovma soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel na raspolaganju su sledeće sobe u Park Hotel Panorami: standardne sobe za jednu osobu, standardne sobe, standardne delux sobe i apartmani. Standardne sobe za jednu osobu su veličine 18m2 i poseduju veliki francuski ležaj. U sobu može da se smesti jedna osoba i ima panormaski pogled na planinu. Standardna soba ima 18m2 i u nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i fotelju na razvlačenje. Standardna delux soba u ponudi Tiara Travela ima 20m2 i poseduje francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje. U nju mogu da se smeste tri odrasle osobe i jedno dete. Apartman sa jednom sobom je veličine 25m2 i u njega mogu da se smeste maksimalno četiri odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili dva odvojena ležaja i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. 

O aktivnostima i zabavi

Park Hotel Panorama u ponudi Tiara Travela svojim gostima nudi jedinstveno zadovoljstvo da uživaju u neverovatno ukusnoj grani pripremljenoj od lokalnih proizvoda u restoranu modernog dizajna koji nudi udobnost i komfor. Kapacitet restorana je 60 mesta i dobro je rešenje za organizaciju različitih proslava, venčanja i korporativnih događaja. U relax centru gosti agencije Tiara Travel će imati priliku da uživaju u potpunom odmoru, užitku za telo i harmoniji za dušu. Specijalno dizajniran bazen kružnog oblika sa ležaljkama okolo njega prava je oaza mira i relaksacije. Park hotel Panorama udi veliki izbor usluga u relax centru, parno kupatilo, tursko kupatilo, saunu, đakuzi, fitnes i relax zonu gde se može dodatno opustiti. Masaže i tretmani lica su jako zanimljivi, pogotovu terapija lica čokoladom kao dokazanim antioksidantom gde koži vraća blistavost, mekoću i nežnost. Najmlađima je na raspolaganju dečija igraonica koja je lepo opremljena sa omiljenim igračkama i igrama. Wifi u hotelu je potpuno besplatan a gosti Tiara Travela mogu u skijašnici ostaviti sopstvenu opremu na čuvanje. 

O lokaciji

Park hotel Panorama udaljen je na oko 15 minuta hoda od centra Banskog i na oko 1km od gondole, do koje je obezbeđen besplatan shuttle za sve goste Tiara Travela. Parking hotela je besplatan sa ograničenim brojem mesta.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga