Yastrebets SpaBugarska/ Jugozapad/ Borovec

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Yastrebets Spa u ponudi Tiara Travela je prvoklasni hotel koji je otvoren tokom cele godine. Smešten je među drevnom borovom šumom planine RIla, neposredno iznad odmarališta Borovec. Halazi se na oko 1500 metara nadmorske visine što klijentima Tiara Travela omogućava da regenerišu svoje telo, duh i um uz pomoć kristalno svežeg vazduha, mirisa borova, boje plavog neba i zelenila šume. Hotel Yastrebets Spa nudi neverovatne mogućnosti sa razne vrste zimskih sportova, ski opreme i ski škole kako za decu tako i za odrasle. Yastrebets hotel spa nudi sve što je potrebno za kompletan zimski ili letnji odmor, bilo da su klijenti ljubitelji zimskih sportova ili žele da leto provedu na planini i čistom vazduhu. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 200,00 eur odrasli-100,00 eur deca (2-12 godina)
  • Božićna večera: 60,00 eur odrasli-30,00 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Yastrebets Spa u ponudi Tiara Travela ima nekoliko smeštajnih jedinica koji su na raspolaganmju klijentima. Standardna soba je veličine 18m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i opcionalno dodatni ležaj za dete . U sobu mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete. Junior suite je veliličine 33m2 i poseduje spavaću sobu sa queen ležajevima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Opcionalno može da se ubaci još jedan ležaj i u sobu mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe i troje dece ili pet odraslih osoba. Executive suite ima 43m2 i u njega može da se smesti dve odrasle osobe i troje dece ili pet odraslih osoba. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Opcionalno može da se doda još jedan ležaj. Finske vile su veličine 34m2 i imaju dva sprata. Na prvom spratu su dnevna soba sa sofom na razvlačenje i spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima. Na gornjem spratu je još jedna spavaća soba sa quuen size krevetima i opcionalno može da se doda još jedan ležaj. Vile poseduju sopstvenu saunu i omogućavaju gostima direktan pristup spa centru. Maksimalan broj osoba u vili je dve odrasle osobe i petoro dece ili šest odraslih osoba.

O aktivnostima i zabavi

Ekskluzivni Spa centar hotela Yastrebets Spa je mesto gde je sva energija usmerena na brigu o dobrom stanju celog tela. Gosti hotela i agencije Tiara Travel se mogu opustiti pored 15-metarnog bazena koji je uključen u cenu hotela, u prijatnoj termalnoj zoni ili samo da tonizoraju svoje telo u teretani sa fascinantnim pogledom na zelene šume Rile. Termalna zona obuhvata besplatne usluge lakonijuma, tople saune, parnog kupatila, herba kupke, relax zone, fitnes sale kao i ledene fontane i egzotičnih tuševa. U ponudi Tiara Travela su jako zanimljive masaže i tretmani, poput dijamant terapije, terapije medom, terapije vrućim kamenjem, detox terapije sa blatom iz Mrtvog mora. Za ostanak u perfektnoj formi gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je i teretana sa najmodernijom Techno Gym opremom, kao i fitnes instruktor koji je tu za svaku vrstu saveta i pomoći. Najmlađi mogu užiivati u odlično opremljenoj dečijoj igraonici, a u ponudi je i spoljno igralište sa drvenim mostom, patuljcima, kućicama. Odmah pored hotela nalazi se privatni park i šuma Yastrebets, površine 50000m2 gde se može uživati u dugim šetnjama stazama kroz sveže borove šume, opuštati se na mestima za sunčanje ili koristiti fitnes prostor sa spravama za vežbanje na otvorenom. Hotel Yastrebets Spa kao i Yastrebets park su oduvek bili idilično mesto za organizovanje šumskog venčanja. 

O lokaciji

Hotel Yastrebets Spa koji se nalazi u ponudi turističke agencije Tiara Travel se nalazi na samoj ski stazi i pored lifta a udaljen je od centra Boroveca oko 2,5km. Parking hotela je besplatan za sve goste, do mesta popune. Sama lokacija hotela Yastrebets Spa omogućava mu da bude savršeno mesto za zimski odmor, jer nudi veliki broj zimskih sportova kako za decu tako i za odrasle. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga (do popune mesta). 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga