Forest NookBugarska/ Jugo-centralni/ Pamporovo

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Forest Nook u ponudi Tiara Travela ima kategoriju tri zvezdice i nalazi se u centru jednog od najpopularnijih bugarskih odmarališta Pamporova. Forest Nook hotel nudi udobnost i sadržaje svetske klase. Hotel je otvoren tokom cele godine i kao stvoren je za odmor i relaksaciju u prirodi. Sa svojom jedinstvenom lokacijom u magičnim zimzelenim šumama Rodopa, oldično opremljenim sobama, izvrsnim restoranom i noćnim klubom, Forest Nook hotel je mesto za savršeno opuštanje nakon dana na snegu prepunog avanture i zabave. Hotel Fores Nook poseduje dve recepcije, jednu u donjoj zgradi kompleksa a drugu u gornjoj zgradi. Bezični internet je dostupan u celom kopleksu.

O tipovima soba

Hotel Forest Nook u ponudi Tiara Travela raspolaže sa šest različitih smeštajnih jedinica. Standard room ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, centralno grejanje, TV sa bogatim satelitskim sadržajem, prima maksimum dve osobe, a od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja. Triple room može da primi maksimum tri odrasle osobe, svaka soba ima svoje kuptailo sa tušem, centralno grejanje, TV sa bogatim kablovskim sadržajem, od ležajeva na raspolaganji su francuski ležaj i jedan single ležaj ili tri single ležaja. One bedroom apartment se sastoji od spavaće i dnevne sobe, može da primi maksimum tri odrasle osobe, u spavaćoj sobi se nalaze dva single ležaja, a u dnevnoj sobi sofa. Two bedroom apartment imaju dve spavaće sobe i dnevnu sobu, mogu maksimum da prime 5 odraslih osoba u spavaćim sobama se nalaze ili po jedan francuski ležaj ili po dva single ležaja, u nekim služajevima u dnevnoj sobi se nalazi pomoćni ležaj. Kupatilo je sa tušem, TV ima široku ponudu satelitskih kanala, čajna kuhinja je potpuno opremljena za pripremu laganijih obroka. Mezoneta ima dve spavaće sobe i dnevni boravak. U spavaćim sobama se nalaze po dva single ležaja, a u dnevnom boravku sofa za petu osobu, mogu da prime maksimum pet gostiju. Vila ima dva nivoa, na prvom nivou nalazi se dnevni boravak sa kaminom na drva, parnim grejanjem, TV-om sa ravnim ekranom, sofom, dnevno trepezarisjkim boravkom i potpuno opremljenom čajnom kuhinjom. Na drugom nivou se nalaze dve spavaće sobe od kojih svaka ima en suite kupatilo, a od ležajeva svaka ima francuski ležaj ili dva single ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Forest Nook u ponudi Tiara Travela ima restoran uređen je u tradicionalnom domaćinskom kućnom stilu koji sprema prelepe bugarske specijalitete, kapacitet restorana je 190 gostiju. Pored tradicionalnog restorana hotel Forest Nook raspolaže i sa klasičnim restoranom kapaciteta 220 gostiju. U sklopu klasičnog restorana nalazi se bar gde gosti mogu da uđivaju u omiljenom piću. Ljubitelji noćnog provoda mogu da provode vreme u noćnom klubu hotela uz dobru muziku, kapacitet kluba je 300 posetilaca. Hotel ima VIP zonu koju može da okupira grupa prijatelja i uživa u intimnosti u lepo uređenoj prostoriji sa privatnim šankom. U prirodi pored hotela je roštilj koji nudi 20 mesta u zatvorenom i 20 mesta u otvorenom prostoru. Lobi bar je idealno mesto za opuštanje uz čašicu omiljenog pića. Relaks centar hotela sadrži unutrašnji bazen, saunu, fitnes centar, đakuzi, relaks zonu, centar za masažu. Hotel Forest Nook u ponudi Tiara Travela ima salu za zabavu sa bilijarem, stonim tenisom i drugim igrama koje će zabaviti goste. Hotel je opremljen i za odražavanje slavlja i poslovnih konferencija. Najmlađim gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je dečije igraonica opremljena velikim brojem igračaka i zanimljivih sadržaja. Hotel Forest Nook je prepoznatljiv i po tome što ima svoju mini ski stazu za sanke i klizaljke koje se mogu i iznajmiti u lobby baru hotela, ukoliko neko nema svoje. 

O lokaciji

Hotel Forest Nook u ponudi Tiara Travela nalazi se u južnom delu Pamporova okružen borovom šumom. Do centra Pamporova udaljenost je 3 kilometra. Od ski lifta Studenec udaljen je oko 600m a od ski centra oko 2,5km. Za goste hotela i agencije Tiara Travel obezbeđen je besplatan hotelski mini bus i to na svakih 30 minuta.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga