FenixBugarska/ Jugoistok/ Sunčev Breg

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Fenix u ponuid Tiara Travela se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od plaže i pored predivne promenade koja je smeštena tik uz more. Potpuno je renoviran 2005 godine što mu je omogućilo da proširi izbor sadržaja i usluga koje nudi stalnim i novim gostima. S obzirom na svoju idealnu lokaciju ima lak pristup plaži i moru što će posebno obradovati porodice sa decom. Bežični internet u okviru hotela Fenix je dostupan samo na javnim površinama hotela i naplaćuje se. Hotel dozvoljava leto sa kućnim ljubimcem do 8 kg uz doplatu (35 BGN po danu).

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara Travel i hotel Fenix svojim gostima stavljaju na raspolaganje dva tipa smeštajnih jedinica. Standardna soba ima oko 23m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba ima oko 50m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenej ili dve fotelje koje se izvlače. 

O aktivnostima i zabavi

Glavni restoran u hotelu Fenix gostima Tiara Travela nudi širok izbor jela tradicionalne bugarske i najbolje evropske kuhinje a posebno je odličan izbor lokalnih domaćih vina. Najbolje mesto za opuštanje tokom dana ili ujutro uz prvu kafu i uveče uz omiljeno toplo ili hladno piće jeste lobby bar koji odiše prijatnom atmosferom i komfornim nameštajem. Za maksimalnu relaksaciju i opuštanje hotel Fenix nudi veliki otvoreni bazen koji ima odvojeni dečiji deo za najmlađe prilagođen njihovom uzrastu. Uz bazen se nalazi velika sunčana terasa sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju fitnes centar i veliki broj sportova na vodi, dok najmlađi gosti se mogu zabaviti i na otvorenom igralištu. Za one koji vole potpuno opuštanje i otklanjanje stresa nagomilanog od svakodnevnih obaveza, hotel Fenix nudi veliki izbor profesionalnih masaža. 

O lokaciji

Fenix hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo 50m od predivne peščane plaže i nasuprom čuvenih peščanih dina. Glavna promenada je na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela. Centra mesta sa svojim turističkim uslugama i sadržajima je na 700m udaljenosti. Međunarodni aerodrom Burgas i grad Burgas se nalkaze na oko 30km udaljenosti od hotela. Svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je parking koji se doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga