ContinentalBugarska/ Jugoistok/ Sunčev Breg

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Continental u ponudi TIara Travel nalazi se u južnom delu Sunčevog Brega u blizini veće zelene površine, pored glavne ulice. Hotel je moderan, ima bazen i pool bar koji su okruženi borovim drvećem koje donosi svežinu u smeštajne jedinice. Stanica za vozić koji razvozi turiste se nalazi odmah pored hotela. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu koristiri javni parking uz doplatu.

O tipovima soba

Hotel Continestal u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dve različite smeštajne jedinice. Continental su standardne smeštajne jedinice koje mogu da primi maksimum tri odrasle ososbe, od ležajeva imaju dva single ležaja i mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja. Continental prima su smeštajne jedinice koje imaju mnogo prostora, mogu da prime četiri odrasle osobe, opremljene su sa tri single ležaja i mogućnošću ubacivanja još jednog ležaja za četvrtu osobu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Continental ima restoran koji služi internacionalnu i bugarsku kuhinju po principu samoposluživanja koji ima terasu okrenutu ka bazenu gde mogu da uživaju ljubitelji lepog vremena. Lobi bar je udoban i reprezentativan i u njemu gosti mogu da se druže uz čašu omiljenog pića. Pool bar će uslužiti goste da oni ne bi morali da napuštaju svoje mesto komfora ispod sunca.

O lokaciji

Hotel Continental u ponudi Tiara Travela nalazi se pored glavne ulice koja povezuj Sunčev Breg i Nesebar i udaljen je 350 metara od plaže koja je poznata po visokim peščanim dinama koje je naneo vetar. Plaža je opremljena restoranim a i beach barovima koji užurbano služe goste koji se izležavaju na plaži između mora i peščanih dina. U produžetku hotela i preko puta njega nalazi se mnogo borovih drveća što daje hotelu jedinstvenu atmosferu u ovom delu bugarske. Do Nesebara udaljenost je samo 2,4 kilometra.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga