EsperanzaGrčka/ Jonska obala/ Kanali

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Esperanza ima restoran gde gosti mogu pronaći svežu ribu poput kozica, sardina, riba koutsomoura, petali, sargos, sinagrida, cipura, glosa, sabljarka i specijalitet špageti sa gamborima. Takođe možete uživati u mnogim jelima grčke kuhinje. Pored restorana ima kafe bar i bar na plaži. Od ostalih sadržaja ima salu za konferencije i parking. Nudi uslugu pranja veša i iznajmljivanja bicikala. Wi-Fi internet je dostupna u javnim delovima hotela. Hotel ima pristup osobama sa posebnim potrebama.

O tipovima soba

Hotel Esperanza za smeštaj gostiju turističke agencije Tiara travel nudi 11 soba sa ukupno 27 kreveta, od kojih 9 sa pogledom na Jonsko more. Sse astoji od sedam dvokrevetnih, tri trokrevetne i jedne četvorokrevetne sobe. Sve sobe imaju klimu, mini bar, kupatilo sa kristalnom kabinom i udoban balkon. Standard soba površine oko 18-24m², imaju ddelimični ili direktni pogled na more, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ili sofa ležaj. Porodične sobe površine oko 27m², imaju delimičan pogled na more, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski i dva standard ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Esperanza za zanimaciju dece nudi dečije igralište. Sa turističkom agencijom Tiara travel, gostima koji vole sportske aktivnosti preporučuje surfovanje, jedrenje, skijanje, padobranstvo i ribolov. Plaža je severozapadna i obično puše vetrić koji pomaže svima koji žele da se bave sportovima na vodi.

O lokaciji

Hotel Esperanza smešten je u malom, mirnom mestu Kanali, na 13 km od grada Preveze. Smešten je na 20 metara od peščane plaže koja je duga 6 km sa puno peska, drveća i brda blizu planine Zalogo gde se nalazi značajan homonimni spomenik moderne istorije. Parga i Lefkada udaljene su na 25 minuta od hotela Esperanza.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga