Grecotel AstirGrčka/ Aleksandropolis/ Aleksandropolis

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Astir Alexandopolis u svom sastavu nudi aristokratski lobi bar u kome gosti hotela I agencije Tiara travel mogu da uživaju ispijajući svoje piće sa pogledom na more i a la cart restoran Astir Vosporos koji se ističe bogatim izborom sveže morske hrane, italijanske kuhinje ali i tradicionalne grčke taverne. Hotel Astir Alexandroupolis ima konferencijsku salu, servis za pranje veša, rent a car, besplatan internet u javnim prostorijama hotela, servis za bejbisiting i besplatan parking, doktor na poziv, mini market

O tipovima soba

Grecotel Astir Alexandropolis u svom sastavu ima četiri različita tipa smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Tiara travel možete naći executive sobe sa pogledom na more ili park, executive sobe sa privatnim bazenom, mezonete, junior suite, executive suite I executive suite sa privatnim bazenom. Executive sobe sa pogledom na more ili park, površine 30 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena i sofa krevet, nalaze se u glavnoj zgradi. Executive sobe sa privitanim bazenom, površine 30 m², imaju bračni krevet ili dva/tri odvojena kreveta , sa direktnim pogledom na more i imaju privatni bazen. Imaju bočni ili direktan pogled more. Ovaj tip sobe je ujedno i najtraženiji među gostima ovog hotela. Mezoneta, površine 54 m²,, je smeštajna jedinica koja se sastoji iz dva nivoa međusobno povezanih stepenicama, gornjeg gde se nalazi bračni krevet i donjeg gde se nalazi ugaona garnitura, nalaze se najbliže moru. Imaju bočni ili direktan pogled more. Junior suite, površine 43 m², locirani u glavnoj zgradi, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa sofa krevetom I pogledom na more, jednoprostorni su ali imaju mogućnost pregrade sa klizujućim vratima. Executive suite, površine 54 m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bočni pogled na more, pogled na more ili park. Sastoje se od spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa jednim ili dva sofa kreveta. Executive suite sa privatnim bazenom, površine 54 m², sa direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa jednim ili dva sofa kreveta. Imaju terasu koja izlazi na bazen, površine 16-20 m². Sve moderno dizajnirane smeštajne jedinice hotela Grecotel Astir Alexandroupolis imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef, besplatan Wi-Fi,klima uređaj, balkon/terasu.

O aktivnostima i zabavi

U okviru kompleksa hotela Grecotel Astir Alexandropolis gosti mogu da uživaju u bazenu koji je oivičen drvenom podlogom i gde je more na samo nekoliko koraka. Ležalje I suncobrani na plazi su besplatni. Hotel ima i unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Sportske aktivnosi su predviđene u vidu tenisa ili košarke, dok je za najmlađe goste organizovan dečiji klub. Sama blizina centra grada nudi nebrojane mogućnosti za van hotelske aktivnosti kao što su šetnje kroz glavna gradska šetališta, uzbudljivi šoping ili pak otići na organizovane turističke obilaske regije.

O lokaciji

Hotelski kompleks Grecotel u Aleksandropolisu sastoji se od dva hotela Astir 5* I Egnatia 4*, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u grad Aleksandropolis.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga