Grecotel Grand Hotel EgnatiaGrčka/ Aleksandropolis/ Aleksandropolis

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Grecotel Grand Egnatia pored pansionskog restoran gde se služe specijaliteti mediteranske I internacionalne kuhinje, gosti hotela I agencije Tiara travel mogu uživati u osvežavajućim pićima u baru na bazenu I lobi baru. Hotel Grecotel Grand Egnatia ima konferencijsku salu, besplatan internet centar, servis za pranje veša, rent a car, servis za bejbisiting, besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama hotela i besplatan parking.

O tipovima soba

Grecotel Grand Hotel Egnatia u svom sastavu ima četiri različita tipa smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Tiara travel možete naći superior sobe , deluxe sobe, junior suite i executive suite. Superior soba, površine 24 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena sa sofa krevetom, nalaze se u prizemlju ili prvom spratu, jedne od četiri aneks zgrade hotela Egnatia. Deluxe sobe površine 30 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena sa dva sofa krevets, nalaze se u glavnoj zgradi kompleksa Egnatia sa prelepim pogledom na more. Junior suite površine 44 m², sastoji se iz jedne velike prostorije sa bračnim krevetom i sofa kreveta. Imaju dve terse I pogled na more. Executive suite površine 50 m², sastoji se iz jedne velike prostorije sa bračnim krevetom i jednim sofa krevetom, nalaze se na prvom spratu u glavnoj zgradi I imaju pogled na more. Terasa se prostire duž cele sobe. Sve dizajnirane smeštajne jedinice hotela Grecotel Grand Hotel Egnatia imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef, besplatan Wi-Fi,klima uređaj, balkon/terasu.

O aktivnostima i zabavi

U okviru kompleksa hotela Grecotel Grand Egnatia gosti mogu da uživaju u dva bazena, dok roditelji mogu deci da pruže izvrsno iskustvo kupanja u dečijem bazenu. Ležaljke I suncobrani na plazi su besplatni. Za odrasle je na raspolaganju dobro organizovan spa centar sa unutrašnjim bazenom, zatim fitnes centar, aktivnosti na otvorenom kao što su teren za tenis i košarku, dok hotel misli i na najmlađe animacijskim programom u dečijem klubu.

O lokaciji

Hotelski kompleks Grecotel u Aleksandropolisu sastoji se od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4*, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u grad Aleksandropolis.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga