KazavitiGrčka/ Tasos/ Skala Prinos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U svom sastavu hotel Kazaviti ima trpezariju i bar pored bazena gde se gosti mogu osvežiti raznim pićima. Besplatni Wi-Fi internet je dostupan u zajedničkim delovima hotela. Parking prostor je ispred hotela.

O tipovima soba

Hotel se sastoji od dve zgrade. Smeštajne jedinice koje su u ponudi turističke agencije Tiara travel imaju sopstveno kupatilo, telefon, muziku i mini-bar, internet vezu, mini sef i satelitsku TV, uključujući muzičke kanale, fen za kosu u kupatilu i poseban utikač za brijač, balkon, a neki od njih imaju pogled na more. Hotel nudi sobe i apartmane. U sobama se nalaze bračni ležaj ili dva odvojena kreveta i mogu da se smeste do dve osobe.Apartmani imaju dva prostorije, spavaću sobu u kojoj je bračni ležaj i dnevni boravak gde je kuhinja i dva odvojena kreveta. Postoje i sobe koje se nalaze par stepenika ispod nivoa dvorišta iv ode se kao economy i namenjen su smeštaju za dve osobe.

O aktivnostima i zabavi

Zabava gostiju turističke agencije Tiara travel je moguća na bazenu hotela Kazaviti. Na plaži i sunčanoj terasi gosti mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane. Sportske aktivnosti gosti mogu imati u teretani, igrajući bilijar ili stoni tenis. Opuštanje je zagarantovano u sauni i hamamu. Za aktivsnoti van hotela dostupni su mnogobrojni sportovi na vodi jer je sportski-vodeni centar udaljen 250m od hotela. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište.

O lokaciji

Hotel Kazaviti smešten u borovoj šumi u oblasti Dasylio na Tasosu i udaljen je 80 metara od privatne plaže. U Dasylio-u se nalazi i kamp Grčke nacionalne turističke organizacije , kao i neki drugi hoteli, privatne kuće i neke tradicionalne taverne koje nude vrlo ukusna jela. Skala Prinos je na samo 1 km od hotela i ima grčke taverne, barove i prodavnice. Limenas, glavni grad Tasosa, udaljen je 18 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga