Makryammos BungalowsGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Makryammos Bungalows svrstava se u jedan od tri najveća i najposećenija hotela na ostrvu Tasos. U svom sastavu poseduje jedan glavni pansionski restoran, tavernu pored plaže, kafe bar u bašti, dva bara na plaži i jedan pored bazena. Svojim gostima kompleks Makryammos Bungalovs može obezbediti usluge rent a car, organizovanje ekskurzija, shuttle prevoz do i od Limenasa, usluge pranja i peglanja, kao i usluge lekara na poziv. U okviru kompleksa nalaze se menjačnica, mini market i suvenirnica. Wi-Fi internet konekcija dostupna je besplatno u celom kompleksu. Za svoje goste hotel obezbeđuje besplatan parking. Takođe, hotel je pet friendly.

O tipovima soba

Kompleks se sastoji od 40 zgrada i ukupno 206 soba. Svi smeštajni kapaciteti su raspoređeni u prizemne bungalove, izgrađene u tradicionalnom stilu od kamena, i okružene prelepim baštama koje se prostiru duž celog zaliva. U ponudi turističke agencije Tiara Travel nalaze se deluxe, standard i superior sobe i suite. Standard sobe su površine 20 m², nalaze se u podnožju padine i gledaju na more, preko vrta. Smeštene su na 150-200 m od mora. Sadrže dva standardna i jedan sofa ležaj. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe. Postoje sobe koje mogu primiti 4 osobe, one imaju dve sofe. Deluxe sobe su površine 24 m², sa pogledom na more i velikom terasom. Kompletno su renovirane 2013.god. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna, i jedan sofa ležaj. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe. Superior sobe su površine 24 m², imaju delimičan pogled na more. Smeštene su na 150-200 m od mora. Sadrže dva standardna i jedan sofa ležaj. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe. Superior porodične suite su površine 44 m² i imaju pogled na more preko vrtova. Sastoje se od dve odvojene sobe od kojih obe poseduju sopstvenu verandu. Sadrže po francuski ležaj, ili po dva standardna kreveta i predviđene su za smeštaj do 4 osobe. Superior junior suite su površine 42 m² imaju pogled na more preko vrtova. Sastoje se od jedne prostorije sa spavaćim delom koji poseduje francuski ležaj ili dva odvojena, i prostorom za sedenje sa sofom. Oba dela suite imaju sopstveni izlaz na opremljenu verandu. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Svi smeštajni kapaciteti su moderno uređeni i kompletno opremljeni, poseduju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, besplatnu Wi-Fi konekciju, sef i frižider. U sobama, krevetac za bebu se može dobiti na upit, prema raspoloživosti, i doplaćuje se 5 eur na recepciji hotela.

O aktivnostima i zabavi

Hotelski kompleks Makryammos Bungalows poseduje dva spoljašnja bazena, od kojih je jedan namenjen deci. Ležaljke i suncobrani pored bazen se mogu koristiti besplatno. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su teniski i košarkaški teren, veliki prirodni park, a gosti se mogu zabaviti i igrajući stoni tenis, odbojku na plaži ili uživajući i opuštajući se u sauni. Najmlađi gosti imaju svoj mini klub i dečje igralište, a tokom dana profesionalni tim animatora organizuje brojne radionice i društvene aktivnosti. Od vodenih sportova, najzastupljeniji su ronjenje, skijanje na vodi i vožnja kajakom. Za goste koji žele miran odmor obezbeđen je neometan boravak na peščanoj plaži, gde se suncobrani i ležaljke mogu koristiti uz doplatu.

O lokaciji

Kompleks Makryammos Bungalows sastoji se od prizemnih bungalova smeštenih na padinama iznad jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu Tasosu, Makryammos, koja je zahvaljujući kristalno čistoj vodi nagrađena Plavom zastavicom. Okružen je bujnom borovom šumom i odličan je izbor za porodični odmor. Smešten na severnoj obali ostrva Tasos, od glavnog grada Limenasa i luke udaljen je 3 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga