MesogeiosGrčka/ Jonska obala/ Ligia

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pored restorana, hotel Mesogeios u svom sastvau ima i bar gde se gosti mogu osvežiti domaćim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Od sadržaja nudi parking prostor za goste. Wi-Fi internet je dostupna u javnim delovima hotela. Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama i na zahtev dozvoljava boravak kućnih ljubimaca.

O tipovima soba

Hotel Mesogeios ima ukupno 23 sobe. Sve sobe koje su u ponudi turističke agencije Tiara travel su opremljene čajnom kuhinjom, kupatilom, klima uređajem, TV, telefonom, frižiderom balkon sa kojeg se nudi pogled na more ili bočni pogled na more. U ponudi su standardne sobe koje imaju površinu oko 26 m2. Opremljene su francuskim ležajem ili sa dva standardna kreveta i sofom ili pomoćnim ležajem. Pored standardnih soba, hotel ima i aprtmane koje se satoje iz dve prostorije. U jednoj se nalazi francuski ležaj, dok je u drugoj čajna kuhinja i još dva odvojena ležaja. U hotelskim jedinicama mogu se smestiti dve do šest osoba, a hotel ima i sobe prilagođenih osobama sa posebnim potrebama

O aktivnostima i zabavi

Kako bi im gostovanje u hotelu ostalo u nezaboravnom sećanju, gostima turističke agencie Tiara travel se nudi zabava na otvorenom bazenu sa delom za decu u prelepo uređenom dvorištu. Za aktivnosti van hotela preporučuje se obilazak prelepe Jonske strane i poseta poznatim letovalištima koji su na ne velikoj udaljenosti.

O lokaciji

Hotel Mesogeios se nalazi u Ligiji, između Parge i Preveze, pružajući mogućnost gostu da lako poseti ova mesta. Najbliža plaža od hotela je oko 70m, a na maloj udaljenosti nalazi se još mnogo peščanih plaža koje zaslužuju da se posete. Od Preveze je udaljen 20 km, dok je od pozantog letovališta Vrahos udaljen 2 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga