A for ArtGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel A For Art se može pohvaliti restoranom Maypole koji pored izvrsne hrane i pića užitak upotpunjujem eksterjerom koji je sačinjen od različitih boja. O>sim pansionskog restorana gostima je na rapsolaganju a la carte restoran “The Lost Sheep”. Svi meniji su inspirisani muzikom, pozorištem, bisokopom, fotografijom. Hotel A For Art poseduje dva bara. Bar The Red Dino je strarinski zatvoreni bar gde gosti mogu uz piće uživati u opuštenoj atmosferi. Drugi bar je The Old Chair , smešten u savršenoj bašti nudi najveći izbor koktela. Od ostalih sadražaja hotel se može pohvaliti bazenom sa ležaljkama u prirodnom hladu privatnim parkingom i internetom koji pokriva sve javne delove hotela. Hotel poseduje i lift.

O tipovima soba

hotel A For Art u svojoj ponudi ima 33 soba i 6 suite apartmana. Agencija Tiara travel Vam nudi 3 vrsta soba i apartmana. Svaka soba je drugačije dekorisana i na raspolaganju gostima su The Cozy duo sobe, Just sobe i A-suite apartmani. Cozy duo soba koja je u ponudi turističke agencije Tiara travel je dizajnirana za odmor i udobnost. Udobno se mogu smestiti dve osobe i ima površinu od 18 m2. Ima bračni krevet king size veličine. Ručno izrađen nameštaj daje posebnu notu sobi. Kupatilo je sa tušem i fenom za kosu, na korišćenje imate papuče I bademantil. Gostima se nudi pogodnost korišćenja besplatnog WI-FI interneta, besplatnog sefa, retro mini bara kao i televizora sa ravnim ekranom. Just sobe su površine 21 m2 i namenjene su za smeštaj dve odrasle osobe i jedno dete. Dizanirana je za male porodice. Sadrži veliki bračni krevet i kauč na razlačenje. Sobu upotpunjuju detalji kao što je antički sto i stari telefon. Kupatilo je sa tušem i fenom za kosu. Gosti koriste besplatan internet kao i sef, dok im je na raspolaganju mini bar i televizor sa ravnim ekranom. A-suite apartman odlikuje moderan nameštaj, udobnost i luksuz. Ima površinu od 28 m2 i namenjena je smeštaju za dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim krevetom i sofu na razlačenje. Kupatilo je sa tušemi i fenom za kosu. Besplatno je korišćenje internet i sefa. Poseduje retro mini bar kao i televizor sa ravnim ekranom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel A For Art u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama koje se nalaze pod hladom drveća. Agencija Tiara travel sa hotelom A For Art pored užitka u samom hotelu i pored navedenih sadržaja nude razne izlete i obilaske nama čuvenog “zelenog ostrva” Tasos.

O lokaciji

Hotel A For Art se nalazi na ostrvu Tasos, u glavnom gradu Limenasu. Do samog centra Limenasa ima 500m, dok je od gradske plaže udaljen oko 100m .Od Soluna je udaljen 200 km, dok je aerodrom “Megas Aleksandros” u Kavali udaljen 22 km. Hotel A for Art bio je zapravo zgrada od istorijskog značaja u centru Limenasa, koja je pretvorena u luksuzni hotel umetničkog dizajna.Zgrada je zapravo podignuta početkom XX veka 1907. godine, kao duvansko skladište a danas je sjajan hotel.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga