Zoe Hotel (ex. Trypiti Hotel & Suites)Grčka/ Tasos/ Tripiti

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U sastavu hotela Zoe je recepcija sa sefovima (uz doplatu), lobby, restoran, bar, wi fi internet i parking. Od ostalih pogodnih sadržaja za goste hotela Zoe je bar pored bazena u kojem se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka. Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca (uz doplatu).

O tipovima soba

Hotel Zoe je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 102 smeštajne jedinice. U ponudi hotela Zoe su standard (superior) i deluks sobe, kao i superior i deluks porodične sobe. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, bade manil i papuče, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, wi fi internet i balkon. Standard (superior sobe) su modernog dizajna opremljene sa francuskim krevetom i dodatnim krevetom (sofom) na rasklapanje za 3 osobu, sa pogledom na more ili vrt, pogodne za smeštaj do 3 osobe. Deluks sobe su takođe modernog dizajna, nešto prostranije od superior soba, opremljene sa francuskim krevetom i dodatnim krevetom (sofom) na rasklapanje za 3 osobu, sa pogledom na more ili vrt, pogodne za smeštaj do 3 osobe. Superior i deluks porodične sobe su namenjene za smeštaj porodica, dakle do 4 osobe, i sastoje se od 2 odvojene sobe povezane vratima, u jednoj sobi je francuski ležaj u drugoj 2 odvojena kreveta.

O aktivnostima i zabavi

U sastavu hotela Zoe na ostrvu Tasos, nalazi se spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, terasa sa ležaljkama za sunčanje, kao i dečije igralište. Gosti hotela Zoe imaju na raspolaganju TV salu, stoni tenis, bilijar, usluge rent a bike i rent a car.

O lokaciji

Hotel Zoe pripada lancu hotela Dhotels i nalazi se u mestu Tripiti, u blizini grada Limenarija, na jugu ostrva Tasos u Grčkoj. Hotel Zoe se nalazi na 200 m od plaže Tripiti, od centra mesta Limenarija je udaljen 3 km, a od grada Tasos 45 km. Hotelski kompleks se sastoji od više objekata koji su raspoređeni na uzvišenju iznad Tripiti plaže. Hotel Zoe je okružen zelenilom i planinom, veoma pogodan za opuštajući odmor. Hotel Zoe je renoviran 2019 godine.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga