Vozina HotelGrčka/ Sitonija/ Metamorfosis

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Gostima hotela Vozina na raspolaganju je soba za prtljag, lobby bar u kom se služe raznolika osvezavajuca pica, terasa za sunčanje, wi fi internet u javnim delovima hotela, svakodnevno čišćenje soba je dostupno gostima hotela i besplatan parking u blizini hotela.

O tipovima soba

Vozina hotel u svojoj ponudi ima: standard sobe, comfort dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior suite i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo, fen, TV, mini frižider, ketler, čajnu kuhinju, klima uređaj i balkon. Standardne sobe su veličine oko 16m2 i namenjena su za smeštaj 2 osobe, sastoje se od 2 odvojena standardna kreveta ili francuskog kreveta. Comfort dvokrevetne sobe su veličine oko 17 m² i namenjena su za smeštaj 2 osobe, sastoje se od 2 odvojena standardna kreveta ili francuskog kreveta. Comfort trokrevetne sobe su veličine oko 19 m² i namenjena su za smeštaj do 3 osobe, sastoje se od 2 odvojena standardna kreveta ili francuskog kreveta i pomoćnog kreveta za 3 osobu. Junior suite je veličine oko 30 m² i namenjen je za smeštaj do 4 osobe, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom ili 2 odvojena standardna kreveta i dnevne sobe sa sofom na rasklapanje pogodne za 2 osobe. Porodične sobe su veličine oko 33 m² i namenjene su za smeštaj do 5 osoba, sastoji se od 2 spavaće sobe sa francuskim krevetom ili 2 odvojena standardna kreveta i dnevne sobe sa sofom na rasklapanje pogodne za 1 osobu.

O aktivnostima i zabavi

Gostima hotela Vozina u mestu Metamorfosi na Sitoniji, dostupna je prelepa plaža nedaleko od hotela, kao i barovi, marketi i taverne koje gosti mogu posetiti. Za aktivnosti van objekta gostima se preporučuje obilazak poznatih i prelepih plaža u neposrednoj okolini oblasti Sitonija.

O lokaciji

Vozina hotel se nalazi u centru malog mirnog sela Metamorfosi, u oblasti Sitonija na Halkidikiju. Hotel Vozina je udaljen 150 m od plaže. Vozina hotel je udaljen 90 km od grada Soluna, 27 km od Sani Beach-a i 7 km od mesta Nikiti.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga