Thalassa AparthotelGrčka/ Aleksandropolis/ Aleksandropolis

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Thalassa Aparthotela nudi svojim gostima recepciju koja radi 24h sa ljubaznim osobljem koje ih dočekuje. Tu su gostima na raspolaganju i lobby, restoran sa izborom domaće tradicionalne grčke kuhinje, bar sa ponudom osvežavajućih napitaka, wi fi internet u javnim delovima, prostorija za prtljag, parking. Gostima hotela je dostupna prelepa bašta, za najmlađe je obezbeđeno igralište za decu, a u blizini aparthotela se nalazi i mini market.

O tipovima soba

Thalassa Aparthotel ima 28 soba. U ponudi Thalassa Aparthotela su smeštajne jedinice sa pogledom na more, grad ili planine, i to su: standardne jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, deluxe sobe, family i deluxe family sobe, executive suite sa pogledom na more, king suite sa spa kadom i suite sa spa kadom. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, wi fi internet, mini frižider i balkon. Standardne i deluxe sobe su opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom za 3 osobu, namenjeni su za smeštaj do 3 osobe. Family i deluxe family sobe su opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje, namenjene su za smeštaj do 4 osobe. Executive suite su opremljeni sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje, namenjene su za smeštaj do 4 osobe. Suite i king suite su opremljeni sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i spa kadom pored kreveta.

O aktivnostima i zabavi

U blizini Thalassa Aparthotela u mestu Aleksandropolis se nalaze prodavnice i taverne u kojima gosti mogu probati tradicionalnu grčku kuhinju. Gosti Thalassa Aparthotela mogu uživati u baru, u kom se celodnevno služe osvežavajući napici. Thalassa Aparthotel takođe svojim gostima nudi usluge rent a car ali i poziv doktora uz doplatu.

O lokaciji

Thalassa Aparthotel se nalazi na ulazu u mesto Aleksandropolis. Thalassa Aparthotel je udaljen 150 m od plaže, a 400 m od plažnih barova. Centar i luka Aleksandropolisa nalaze se na 2,5 km od objekta, a aerodrom oko 9 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga