Anna 's Star Beach HotelGrčka/ Tasos/ Potos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Ana’s Star Beach Hotel i Tiara Travel svim gostima ovog objekta žele toplu dobrodošlicu. Potos je zbog svojih karakteristika jedna od najpopularnijih letovališta na Tasosu. Hotel Ana’s Star Beach se nalazi u velikoj, privatnoj bašti koja se prostire sve do peska na plaži koja je poznata po kristalno čistoj vodi. Na plaži će gosti pronaći dovoljan broj udobnih ležaljki i suncobrana koji će im pomoći u aktivnostima na suncu i povećati uživanje u odmaranju ili ispijanju omiljenih rashlađujućih napitaka. U bašti hotele na samo nekoliko metara od plaže sa suncobranima i ležaljkama se nalazi prelep bazen koji će zadovoljiti svačije potrebe, a na drugoj strani hotela se nalazi privatni parking koji je besplatan za goste hotela. Hotel u svom okruženju ima mnogo prelepih plaža kao što je plaža San Antonio koja pruža spektakularne poglede na zalaske sunca.

O tipovima soba

Hotel Ana’s Star Beach Hotel se sastoji od četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice su moderno dizajnirane i dobro opremljene. Deluxe sea view 3+1 su smeštajne jedinice koje mogu da ugoste tri odrasle osobe plus jednu odraslu osobu uz dodatni ležaj. Od ležajeve mogu da imaju francuski ležaj i krevete za po jednu osobu. Deluxe triple sea view smeštajne jedinice imaju pogled na more, mogu da ugoste tri odrasle osobe, a od ležajeva imaju francuski ležaj i krevete za po jednu osobu. Standard 3+1 garden view smeštajne jedinice mogu da prime 3 odrasle osobe plus četvrtu uz dodatni ležaj. Od ležajeva mogu da imaju franuski ležaj i krevete za po jednu osobu, a pogled se proteže ka bašti hotela. Luxury pool view/sea view smeštajne jedinice su najluksuznije u ponudi, imaju pogled ka moru i bazenu, a od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj i krevete za po jednu osobu.

O aktivnostima i zabavi

Anas Star Beach Hotel ima fantastičan bazen lociran u privatnoj bašti na samo nekoliko metara od dobro opremljene plaže ležaljkama i suncobranima. Bazen je okružen hladovinom koju pravi okolno drveće. Za ukusan i zdrav doručak će se pobrinuti restoran hotela koji služi i pored bazena. U lobiju može da se posluži sa grickalicama, pićem i da se odigra partija bilijara. Ispred hotela na plaži gosti će pronaći veliki broj ležaljki i suncobrana koje će da im upotpune užitak aktivnosti na suncu i u vodi. Na plaži se, takođe, nalazi bar koji služi osvežavajuća pića, kafu, koktele i grickalice kao što su sendviči, pice i sladoledi.

O lokaciji

Potos je najpoznatije letovalište na ostrvu Tasos koje se nalazi u južnom delu ostrva. Lokacija je staro ribarsko selo koje je služilo kao luka za mesto Theologos.Ova lokacija ispunjava očekivanja turista svih uzrasta. Leti se Potos zbog popularnosti transformiše u gradić na obali mora, a preko zime Potos opet postaje malo ribarsko selo. U potosu se nalazi mnoštvo prelepih plaža, dani su topli i sunčani, a noći vrlo prijatne sa blagim povetarcem. Hotel Anas Star Beach se nalazi na samoj plaži, 400 metara udaljen od centra Potosa. Potos je udaljen 50km od administrativnog centra ostrva Limenasa.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga