Astir NotosGrčka/ Tasos/ Potos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Astir Notos i turistička agencija Tiara Travel pozivaju na uživanje u savršenom letnjem odmoru punom radosti i dobre usluge, koji obećava lepe uspomene. Ovaj kvalitetan objekat ima četiri zvezdice koje opravdava ljubaznošću svog prijatnog osoblja, modernim nameštajem visokog kvaliteta, dobrom organizovanošću, dobrom lokacijom koja pleni lepim plažama i pogledima na zelene šume i blizinom centra mesta Potos. Zbog blizine centra mesta Potos gostima hotel Astir Notos neće biti potreban automobil radi obilaska. Hotel raspolaže dobrim restoranom koji služi sočan doručak i večeru. Svi smeštaji funkcionišu po principu polupansiona.

O tipovima soba

Smeštaj Astir Notos hotela je moderan, sa impresivim arhitektonskim karakteristikama. Standarde sobe imaju privlačan dekor, funkcionalan nameštaj, moderno kupatilo, udobne krevete i opremljene balkone. Sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, savršen su izbor za parove, površine su 20m2. Nalaze se u glavnom objektu Astir Notes hotela koji raspolaže sa 28 studija i jednim apartmanom na sprat. Ovaj objekat impresionira prolaznike svojim pažljivo izabranim dizajnom. Svaka soba hotela Astir Notos ima svoj balkom sa raznolikim pogledima. Standardna soba za tri osobe soba je pravljena da upotpuni porodično okruženje sa svim pogodnostima potrebnim za ugodan boravak. Imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje ili još jedan pojedinačni krevet. Površine su 22 m2 i mogu da prime najviše tri odrasle osobe. Room for disabled persons je specijalno opremljena soba za osobe sa invaliditetom.

O aktivnostima i zabavi

U ovom malom i mirnom mestu koje obiluje prelepim peščanim plažama i čarobmin mirisom morske vode Hotel Astir Notos i turistička agencija Tiara Travel predlažu da se udahne svež vazduh i uputi ka plaži radi sportova na vodi ili se uputiti ka obližnjoj šumi ako je potreban odmor u hladovini drveća. Ostrvo je poznata vazdušna banja i jedno od najlepših i najpopularnijih ostrva severnog dela grčke. Neposredna blizina smeštaja raspolaže sa mnogim restoranima, kafićima, tavernama, apotekom, bankomatom, renta karom i suncobranima i ležaljkama na plaži. Smeštaj ima elegantan a la carte restoran „Bistro“ koji služi jela grčke i internacionalne kuhinje. Pored restorana na raspolaganju vam je bar će vas rashladiti i u najtoplijim grčkim danima prelepim koktelima i drugim osvežavajućim pićima. Ako nekome bar nije dovoljan da se rashladi i razonodi može da se uputi ka bazenu hotela. Radi dodatne zabave i aktivnosti hotel ima prostor u kome se često održavaju zabave sa okretnim igrama.

O lokaciji

Hotel Astir Notos Thassos se nalazi na prelepoj lokaciji u mestu Potos u južnozapadnom delu Tasosa koji obiluje predivnim peščanim plažama. Od plaže je udaljen oko 450 metara, od centra oko 200 metara. Do mesta Limenarija ima 3,7 kilometra. Do Limenasa koji je glavna luka i administraticni centar ostrva Tasos je udaljen 42 kilometra. Lokacija je mirna i tiha, idealna za odmor i opuštanje na peščanj plaži i u pogledima na zelenilo kojim ostrvo obiluje.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga