Captain's Beach ApartmentsGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Captains Beach Apartments u ponudi Tiara Travel turističke agencije se nalazi kod drevne luke Limenasa preko puta peščane plaže. Captains Beach Apartments nudi sobe sa opremljenim kuhinjama. Ovo je idealan smeštaj ako volite sami da spremate svoja jela. Smeštajne jedinice imaju prostrane balkone koje gledaju ka Egejskom moru, bežični internet je sproveden po celom hotelu pa će gosti u svakom trenutku biti informisani putem interneta.

O tipovima soba

Captains Beach Apartments i Tiara Travel turistička agencija u ponudi imaju dva tipa soba. Studio double sea view je smeštajna jedinica koja raspolaže francuskim ležajem i može da primi maksimum dvoje odraslih osoba. Moderno su dizajnirane i vrlo su konforne. Studio up to 4 sea view smeštajne jedinice mogu da prime maksimum četiri odrasle osobe i raspolažu sa francuskim ležajem, jednim krevetom za jednu osobu i sofa krevetom za jednu osobu. Moderno su dizajnirane sa jedinstvenim bojama i kvalitetnim nameštajem. Sve sobe Captains Beach Apartments objekta imaju moderno kupatilo, klimu, satelitsku televiziju sa raznovrsnim sadržajem, frižider, sef da gosti ne moraju da brinu o svojim dragocenostima, fen za kosu, balkon sa lepim pogledom i smeštajne jedinice se svakodnevno čiste.

O aktivnostima i zabavi

Captains Beach Apartments je mali šarenoliki objekat koji nudi dobar moderan smeštaj i poglede na more kao iz bajke. Ima mali restoran koji će da zadovolji potrebe gostiju, na 30 metara od smeštaja se nalazi organizovan parking za goste hotela, automobil se može iznajmiti preko recepcije hotela, a za rashlađenje i razonodu zadužen je bar.

O lokaciji

Objekat Captains Beach Apartments je smešten na privilegovanoj lokaciji prekoputa drevne luke Linenasa i prekoputa peščane plaže Limenasa. Ova pozicija je idealna i za ljubitelje aktivnosti na suncu i vodenih sportova, kao i noćnog provoda i dugih šetnji pored luke ili slikovitim gradskim ulicama. Limenas je administrativni centrar ostrva i njegova glavna luka. Iz limenasa se lako stižeautobusom ili kolima u druge krajeve ostrva i trajektom do kopnene Grčke.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga