Grand Beach HotelGrčka/ Tasos/ Limenaria

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U hotelu Grand Beach možete da uživate u bezbrižnom odmoru sa koga ćete imati brojne lepe uspomene. Restoran ovog hotela služi svoje goste svakog jutra sa bogatim doručkom sa kojim se služite sami dok se pogled pruža na zelenilo obasjano sunčevim zracima. Gosti hotela Grand Beach Limenaria će shvatiti da je vredelo da probaju svoja omiljena jela u restoranu hotela i da popiju omiljenu kafu dok se deca igaju na igralištu ili u dečjem bazenu. Osoblje ovog zdanja sa četiri zvezdice će uraditi sve da upotpuni užitak boravku gostiju. Grand Beach Hotel leži na jugozapadnom delu ostrva Tasso koji je poznat po prelepim peščanim plažama i važi za najlepši deo ovog ostrva.

O tipovima soba

Hotel Grand Beach u Limenariji poseduje više tipova soba. Studio double standard sobe mogu da prime do dve odrasle osobe i opremljene su sa francuskim ležajem. Apartment standard mogu da prime minimum dve, a maksimum četiri osobe, te od ležajeva imaju francuski ležaj i krevete za po jednu osobu. Family sobe mogu da prime minimum tri, a maksimum četiri osobe. Od ležajeva raspolažu sa francuskim ležajem i krevetima za po jednu osobu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Grand Beach i turistička agencija Tiara Travel su pripremili pravi užitak za ljubitelje ukusa morske ribe. Predivna riblja taverna „Almyrikia“ pored plaže će prevazići očekivanja posetioca hotela sa četiri zvezdice. Ova taverna je tradicionalna, prijateljski nastrojena, smeštena je u udobnu hladovinu mirisnih borova. Omiljena riba gostiju spremljena na grčki način sa obiljem lokalnih sastojaka će svakoga oduševiti. Pored taverne postoji objekat namenjem velikim proslavama kao što su venčanja. Grand Beach hotel ne samo da ustupa prostor za vaše najradosnije trenutke već može od početka do kraja da ih isplanira i organizuje. Bazen hotela nije kao bilo koji drugi koji ste videli. Obiluje vodopadima, a dizajniran je teko da se uklopu u raskošno prirodno okruženje ostrva Tasos i naravno opremljen je mnoštvom suncobrana i ležaljki. Najmlađi imaju svoje igralište za koje hotel tvrdi da je pravi raj za dečju razonodu. Uz kvalitetne sertifikovane trenere mališani će imati nezaboravnu zabavu.

O lokaciji

Grand Beach Hotel je lociran u mestu Limenaria u jugozapadnom delu ostrva Tasos koje je deveto ostrvo po veličini u Grčkoj. Do susednog mesta Potos ima 3,7 kilometra, Do luke Prinos smeštaj je udaljen 24 kilometra, do glavne luke i glavnog administritivnog centra Limenasa ima 42 kilometra. Tasos spada u najlepša ostrva severne grčke i važi za vazdušnu banju.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga