King Maron HotelGrčka/ Aleksandropolis/ Maronija

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel King Maron u ponudi Tiara Travela se nalazi na plaži i sastoji se od jednog objekta na četiri sprata od kojih su dva ispunjena hotelskim sobama. Ovaj luksuzni hotel na plaži nudi besprekorno usluženje i savremene prostorije, savršena je destinacija za romantične odmore ili za porodična okupljanja. Smeštajnih jedinica ukupno ima 48 i sve pružaju nezaboravan opuštajući užitak sa visokim nivoom luksuza.

O tipovima soba

Hotel King Maron u ponudi Tiara Travela ima ukupno 6 različitih tipova smeštajnih jedinica. Classic landscape view je smeštajna jedinica koja može da primi maksimum dve odrasle osobe, površine je 20 m², imaju odličnu prirodnu osvetljenost i obećavaju prijatan i udoban smeštaj. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj ili dva ležaja za po jednu osobu. Imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i privatni balkon koji je opremljen za uživanje i ima pogled na okolinu hotela. Room classic side sea view smeštajne jedinice mogu da prime maksimum dve odrasle osobe i površine su 24 m². Udobne su, a pogled im se proteže na okolinu hotela i more. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj ili dva ležaja za po jednu osobu. Raspolažu sa kupatilom sa kadom ili tuš kabinom i balkonom koji je opremljen za uživanje. Room executive side sea view u ponudi Tiara Travela smeštajne jedinice mogu da prime maksimum tri odrasle osobe, površine su 26 m², pogled im se proteže na okolinu hotela i more. Od ležajeva raspolažu sa francuskim ležajem ili ležajevima za po jednu osobu i sofom za treću osobu. Suite junior inland view smeštajne jedinice mogu da prime maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, površine su 30m², elegantno su dekorisane, predstavljaju savršen izbor za autentičnan i nezaboravan odmor. Svaka smeštajna jedinica ima pogled na baštu sa opremljenih privatnih balkona, od ležajeva može da ima francuski ležaj i/ili ležajeve za po jednu osobu i sofu. Suite junior side sea view smeštajna jedinica može da primi maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, površine je 30 m², pogled sa opremljenog balkona se proteže ka okolini hotela i moru. Dekor ovih smeštajnih jedinica je prefinjen i stvara prijatnu atmosferu, od ležajevamože da ima francuski ležaj i/ili ležajeve za po jednu osobu i sofu. Suite executive panoramic sea view u ponudi Tiara Travela je najluksuznija smeštajna jedinia hotela koja ima neverovatan pogled na more koji garantuje nezaboravan letnji odmor. Dekor je mešavina klasičnog stila i lokalnog stila koji su se uklopili sa mnogo ukusa. Mogu da prime tri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj i/ili kreveta za po jednu osobu i sofu. Raspolažu sa kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, odvojenim WC delom i privatnim opremljenim balkonom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel King Maron u ponudi Tiara Travela raspolaže sa spoljašnjim bazenom koji rashlađuje samo pogledom na njega, a pored bazena se nalazi snack bar u kome gosti mogu da se posluže omiljenim rashlađujućim pićem i grickalicama. Hotel King Maron raspolaže i restoranom koji će da zadovolji goste hotela sa 4 zvezdice.

O lokaciji

Hotel King Maron u ponudi Tiara Travela se nalazi na plaži Plataniti okružen sa zelenilom i maslinjacima što je tišpično okruženje za ovaj deo Grčke. Od najbližeg naseljenog mesta Maronije udaljenost je 4 kilometra, do grada Aleksandropolisa udaljenost je 50 kilometara, do Keramotija iz koga se može uzeti trajekt za ostrvo Tasos udaljenost je 125 kilometara, a do najvećeg grada severnog dela Grčke Soluna udaljenost je 279 kilometara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga