KorinaGrčka/ Tasos/ Skala Potamias

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Korina hotel u Skala Potamia je idealno lociran sa atraktivnim okruženjem između slikovite bašte i zelenih planina i kristalno čiste vode Egejskog mora. Korina Hotel nudi toplu dobrodošlicu na Tasos ostrvo. Ovaj hotel je sagrađen u neposrednoj blizini čuvene plaže Golden Beach, nedaleko od centra sela Skala Potamias. Hotel Korina je savršena polazna tačka za istraživanje ostrva, a posebno njegovog glavnog grada.

O tipovima soba

Hotel Korina raspolaže sa 41 sobom koje su dekorisane moderno i sa ukusom. Room Double Standard Garden View mogu da prime dve osobe, opremljene su sa francuskim ležajem i imaju pogled na baštu hotela. Room double superior side sea view hotela Korina imaju bočan pogled ka moru, raspolažu francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i mogu da prime maksimum dve osobe. Suite junior side sea view. Mogu da prime maksimum dve osobe, imaju bočni pogled na more i opremljene su francuskim ležajem ili odvojenim ležajevima.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Korina ispunjava očekivanja hotela od tri zvezdice. Raspolaže velikim bazenom koji je okružen ležaljkama i suncobranima. Na bazenu pored kupanja aktivnosti na suncu može da se uživa u posluženju bara pored bazena koji se zove „Olive Tree“. Ovaj bar će gostima hotela celog dana služiti rashlažujuće napitke i grickalice. Na terasi osoblje će iznositi projektor radi gledanja važnih emisija i sportskih prenosa. Bežični interset je sproveden po celom hotelu što će svima olakšati da ostanu u kontaktu sa svojim bližnjima. Hotel Korina ima teren za tenis, košarku i stoni tenis za najaktivnije goste.

O lokaciji

Hotel Korina se nalazi u mestu Skala Potamia na samo 400 metara od čuvene plaže Golden Beach koja je dugačka 3 kilometra i posuta je peskom zlatne boje. Do centra sela ima 1,7 kilometar a do obližnjeg grada koji je ujedno i glavni grad ostrva ima 12 kilometara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga