Mariva BungalowsGrčka/ Samothraki Island/ Therma

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Mariva Bungalows hotel u ponudi Tiara Travela je kategorije 3 zvezdice i nalazi se u mestu Therma na ostrvu Samothraki. Hotel je okružen prijatnim zelenilom u blizini vodopada. Ovo je idealan hotel za ljubitelje prirode, relaksacije, spokoja i ljude koji se aktivno bave jogom..

O tipovima soba

Mariva Bungalows i Tiara Travel imaju dva tipa smeštajnih jedinica u ponudi. Renovated room je smeštajna jedinica koja ima svoj privatni balkon/terasu, može da primi maksimum četiri odrasle osobe. Od ležajeva može da ima dva francuske ležaja iloi francuski ležaj i ležajeve na sprat. Standard room je smeštajna jedinica sa privatnim balkonom/terasom, ima pogled na more ili baštu, može da primi maskimum četiri osrasle osobe. Ima gvozdene francuske ležajeve ili ležajeve za po jednu osobu ili ležajeve na sprat.

O aktivnostima i zabavi

Mariva Bungalows u ponudi Tiara Travela može da se pohvali joga studiom, bežičnim internetom na teritoriji celog hotela i salom za doručak.

O lokaciji

Mariva Bungalows u ponudi Tiara Travela se nalaze u blizini centra malog mesta Therma na 1,8 kilometar od plaže. Lokacije je puna zelenila i pešačkih staza.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga