Mary's Residence SuitesGrčka/ Tasos/ Chryssi Akti

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Mary’s residence suites je potpuno novi kompleks smeštajnih jedinica napravljen pored prelepe plaže na ostrvu Tasos. Važno je reći da je plaža nagrađena plavom zastavicom. Zahvaljujući dobroj lokaciji sve što je jednom ljubitelju manjih i mirnijih mesta potrebno je na dohvat ruke. Smeštaj je spojen sa objektom smeštajnih jedinica Mary’s luxury studios.

O tipovima soba

Postoji ukupno sedam smeštajnih jedinica koji su poređani oko manjeg bazena. Maisonette standard mogu da prime minimum dvoje, a maksimum četvoro odraslih osoba. Raspolažu sa francuskim ležajem i krevetima za po jednu osobu, modernim prostorom za sedenje i čajnom kuhinjom spremnom za pripremu omiljenih jela.

O aktivnostima i zabavi

Ovaj mali simpatični objekat Mary ima bazen za kupanje u kome može da se rashladi u vrelim letnjim danima, restoran koji će razbuditi doručkom goste i veoma je blizu plaže koja je nagrađena sa plavom zastavicom. Mesto je malo i mirno pa je idealno ako tražite izolovana mesta na peščanoj plaži i poglede ka beskrajnom plavom moru i zelenim planinama.

O lokaciji

Smeštajne jedinice Mary’s residence suites se nalaze u mestu Crissy Akti pored prelepe plaže. U ovom mestu mogu se naći restorani inernacionalne kuhinje, taverne, kafići i poslastičarnice. Mesto je locirano na istočnoj obali ostrva Tasos. Najbliže selo Skala Potamias je udaljeno 1,8 kilometra. Limenas koji je glavna luka i administrativni centar tasosa je udaljen 12,3 kilometra od apartmana.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga