Menel the Tree House hotelGrčka/ Tasos/ Limenaria

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Menel The Tree House Hotel se nalazi u mestu Limenarija nedaleko od prelepe peščane plaže. Ovaj objekat spada u grupu D-hotels koji se nalaze na ostrvu Tasos koje spada u jednu od najboljih porodičnih destinacijau Evropi. D-hotels je porodični lanac hotela od od pet različitih objekata. U ovim smeštajnim jedinicama mogu da se pronađu deluxe sobe i apartmani uređeni sa ukusom, stilom sa osvrtom na budžet gosta. Ovaj miks ponude ima po nešto za svakoga. Menel The Tree house je novoizgrađeni dodatak D-hotels lancu. Vlasnik se oseća zabrinuto zbog porasta zagađenja u svetu pa je osmislio ekološki smeštaj koji je, takođe, vrlo udoban i praktičan. Menel the Tree House je prvi zeleni hotel na Tasosu. Ovaj eco-friendly hotel sa dve zvezdice koji se nalazi u centru Linenarije će upotpuniti užitak svakoga ko vodi računa o životnoj sredini. Pored toga što je ovaj hotel eco-friendly , takođe je adults only – samo za odrasle. Ovaj smeštaj je odličan izbor za parove koji brinu o životnoj sredini.

O tipovima soba

Hotel Menel the tree house hotel raspolaže sa više tipova soba. Room land view double eco-friendly sobe su moderno dizajnirane sobe sa velikom pažnjom posvećenom održivom razvoju i zaštiti životne sredine. Raspolažu sa velikim francuskim ležajem i mnogim finim detaljima koji će oduševiti one koji vole ekologiju i zaštitu životne sredine. Imaju pogled na baštu hotela. Primaju maksimum dve odrasle osobe. Room double sea view hotela Menel u Limenariji su sobe sa akcentom na eco-friendly sistemu dizajna. Vrlo moderno su opremljene sa velikom pažnjom posvećenom održivom razvoju i zaštiti životne sredine. Raspolažu sa velikim francuskim ležajemi primaju maksimum dve odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Menel Tree House Hotel i turistička agencija Tiara Travel pozivaju borce za životnu sredinu da provedu odmor u ovom zelenom hotelu sa dve zvezdice. Hotel Menel se nalazi prekoputa plaže da se od aktivnosti preporučuju aktivnosti na suncu i dodeni sportovi. Ako nekoga interesuje borba za očuvanje životne sredine svakako će imati šta da ispriča kada se vrati sa letovanja i uz to priloži neke lepe fotografije interesantnog smeštaja. Kao dodatni užitak krov hotela je pretvoren u ogdoman balkon sa vidikovcem na kome se nalazi mnoštvo ležaljki za uživanje.

O lokaciji

Eco-friendly hotel Menel Tree House Hotel se nalazi prekoputa plaže na samo 50 metara od mora mesta Limenaria. Lokacija je vrlo pogodna u samom je centru Limenarije. U blizini su svi barovi, kafići, restorani, prodavnice i druge pogodnosti koje upotpunjuju užitak na letnjem odmoru. Limenarija se nalazi na 3,7 kilometara od mesta Potos koje ima divnu plažu, 23 kilometra od mesta Skala Prinos odakle kreću trajekti za Kavalu, 38 kilometara od grada Limenasa koji je administrativni centar ostrva i njegova glavna luka.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga