Pavlidis HotelGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pavlidis hotel je lociran na tihoj i zgodnoj lokaciji na samo deset minuta lagane šetnje do luke Tasos i pet minuta lagane šetnje do centra grada Limenas. Na maloj razdaljini od smeštaja nalaze se brojne prodavnice, restorani, taverne, poslastičarnice i druge pogodnosti grada. Objekat radi od maja do oktobra, vlasnik se uvek trudi da isporuči udoban, čist, tradicionalan i dobro organizovan smeštaj i zabavi goste.

O tipovima soba

Hotel Pavlidis raspolaže sa 22 sobe. Tipovi soba su standard double i standard triple sobe. Jedina razlika u ovim sobama je broj kreveta. Triple standard može da primi jednu osobu više od standard double sobe što je maksimum 3 osobe. Sve sobe imaju kupatilo i privatan balkon koji je opremljen za uživanje. Svaka soba Pavlidis hotela je dekorisana sa pažnjom uz upotrebu grčkih elemenata da bi se gosti osećali što ugodnije i da bi im se dočarala grčka tradicija.

O aktivnostima i zabavi

U prizemlju Pavlidis hotela se nalazi TV sala u kojoj sa prijateljima može da se gleda informativni program ili sportski prenos. Pored TV sale nalazi se sala u kojoj hotel nudi ukusan doručak svojim gostima. Hotel raspolaže sa malim bazenom i bujnom baštom koja je savršena za rashlađujuči odmor uz kupanje.

O lokaciji

Hotel Pavlidis se nalazi na 1 kilometar od najbliže plaže, a do luke ili centra potrebno je između 5 i deset minuta lagane šetnje. Limenas je glavni grad ostrva pa ga lokalno stanovništvo naziva i grad Tasos. U limenasu se nalazi administrativni centar i glavna luka ostrva. Do poznate Golden Beaah plaže treba preći 11 kilometara.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga