Philoxenia InnGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Philoxenia Inn je hotel sa dve zvezdice koji je lociran u Limenasu i poznat je kao grad Tasos zato što je administrativni centar ostrva Tasos i njegova glavna luka. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Arheološkog muzeja, crkve i drevne pijace i na oko 200 metara od plaže mesta Limenas. Philoxenia hotel je sagrađen na savršenom mestu jer nudi lak prilaz peške i živopisnom centru mesta i prelepoj plaži. Hotel se, takođe, nalazi i na mestu koje nudi mir i tišinu svojim gostima koji žele da užicaju van svakog izvora buke. Ono što je posebno interesantno je da je Philoxenia hotel građen u neoklasičnom stilu arhitekture.

O tipovima soba

U hotelu Philoxenia inn u ponidu Tiara turističke agencije postoji dva tipa soba. Standard room sobe su pažljivo dekorisane kao prioritetet hotela da bi se gosti osećali što prijatnije. Sve sobe objekta Philoxenia Inn sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, klimatizovane su, imaju bežični internet u svim prostorijama hotela, televizor sa raznovrsnim sadržajem, frižider koji možete da napunite sa omiljenim grčkim i internacionalnim pićima, telefon, sef da gosti mogu dase fokusiraju na relaksaciju umesto da brinu o dragocenostima, fen za kosu i prostran balkon sa nameštajem. Ove sobe mogu da prime najviše dve odrasle osobe. Standard triple room su po svemu iste dao standard double room sem što mogu da prime maksimum tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Philoxenia Inn ima bazen što je vrlo zgodno u letnjim danima ako gosti požele da se kupaju i rashlade, a da pritom ne napuštaju objekat. Pored bazena tu je i centar za masažu koji nudi raznovrsne terapije masiranjem koje otklanjaju višak stresa i bola i unapređuju opšte zdravlje. U okviru ovog centra nalazi se i kada za hidromasažu koja će dodatno da upotpuni tretman i učini odmor gostiju pravim užitkom. Ka najaktivnije turiste objekat je obezbedio i teretanu koja će sigurno da zadovolji potrebe gostiju hotela sa dve zvezdice, a možda i prevaziđe njihova očekivanja.

O lokaciji

Hotel Philoxenia Inn je lociran u glavnom gradu ostrva Tasos koji se zove Limenas. Ovaj grad se nalazi na severnoj obali ostrva i služi kao administrativni centar ostrva i njegova glavna luka.Limenas ima brojne plaže pa je idealna lokacija za one koji vole aktivnosti na suncu i u vodi. Grad nudi mnogo i za one turiste koji vole kosmopolitanski noćni život. U blizini su mnogi ceffe-bar-ovi koji su puni po ceo dan, dok restorani, taverne , pekare i poslastičarnice nude jedinstven gastronomski užitak. Do najbliže prodavnice se stiže laganim i kratkom šetnjom, do pijace Limenasa, takođe. Do luke Limenasa ima 900 metara, šetnja ovom lokacijom pruža poseban užitak za ljubitelje plovima. U blizini luke se može pronaći i bankomat i mnoge druge pogodnosti i zanimljivosti.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga