Sunrise Beach - ThassosGrčka/ Tasos/ Skala Rahoni

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Sunrise Beach je smešten u tradicionalnom grčkom ribarskom selu Skala Rahoni na samoj plaži. Ovaj hotel ima tri zvezdice, spoljašnji bazen i udobne sobe sa opremljenim balkonima. Sve sobe su dekorisane sa ukusom i klimatizovane su, svaka ima televizir sa ravnim ekranom i raznovrsnim televizijskim sadržajem, kupatilo sa fenom za kosu i tuš kabinom. U blizini je autobuska stanica pa je pogodno istraživati druga mesta poput Limenasa.

O tipovima soba

Sobe Sunrise beach hotela su standardne sobe površine 20m2 i može komotno da primi maksimum 2 odrasle osobe, od ležaja ima ili francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Superior room je soba površine 23m2, nudi prostor i komociju i otvara se ka balkonu. Može da ima francuski ležaj, odvojene ležajeve i ležajeve na sprat. Može da primi maksimum tri odrasle osobe. Family room je najprostranija i soba u hotelu površine 40m2. Sastavljena je od dve odvojene prostorije u kojima se nalaze jedan francuski ležaj i dva odvojena ležaja. Ova soba može da primi maksimum tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Sunrise Beach na Tasosu ima bazen okrenut ka plaži mesta. Na ovom rashlađujućem bazenu se mogu pronaći ležaljke i suncobrani, a ako zakoračite nekoloki koraka ka moru naići ćete na zlatni pesak plaže koji se topi pod tabanima. Ova plaža je takođe opremljena sa suncobranima i ležaljkama koje će upotpuniti užitak svim ljubiteljima aktivnosti na suncu. U ponudi hotela Sunrise beach je restoran koji služi ukusna jela, a za aktivnije turiste tu je sala za zabavu sa stolom za bilijar i stoni tenis i fitnes centar gde može da se oslobodi od poslenje kapi stresa i baci se u zaboroav monitonija i svakodnevne obaveze. Svaka soba ima televizor sa ravnim ekranom sa raznovrsnim satelitskim programom. Bežični internet je sproveden po celom hotelu kao besplatna usluga, parking omiljeni auto sa kojim su gosti hotela došli na more je besplatan, a recepcija će dvadesetčetvoročasovnom podrškom odgovorita na svako vaše pitanje i potrebu.

O lokaciji

Hotel Sunrise Beach se nalazi na samoj plaži mesta Skala Rahoni. Ovo je malo i mirno mesto ostrva Tasos udaljeno 11 kilometara od Limenasa. Ima malo pristanište za čamce i brodiće.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga