The Dome Luxury HotelGrčka/ Tasos/ Limenaria

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Za savršen odmor u potpuno novom hotelu sa četiri zvezdice. Lociran je u predivnom selu Limenarija na Južnoj obali ostrva Tasos. Dome Luxury Hotel nudi smeštaj i uslugu visokog kvaliteta sa ciljem da obezbedi svojim gostima jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Za savršeno jutro sa sjajnim pogledon doručkujte u restoranu hotela koji nudi odličan izbor jela na bazi samoposluživanja. U ponudi ćete uživati u ukusima mediterana sa najsvezijim i najzdravijim sastojcima koje hotel dobavlja od lokalnih uzgajivača. Hotel raspolaže barom, liftom i privatnim parkingom. Od pogleda iz soba Možete da birate između pogleda na more i pogleda na planinu.

O tipovima soba

The Dome luxury Hotel raspolaže sa 35 soba modernog izgleda sa visokim estetskim kriterijumima koje stvaraju osećaj jedinstvenog i prefinjenog užitka. Hotel se fokusirao na estetiku interiornog dizajna da bi obezbedio ergonomičan prostor adekvatan za posetioce hotela sa četiri zvezdice. Hotelske sobe su opremljene pogodnostima koje osiguravaju prijatan boravak. Doručak se služi od 07:30h do 10:30h, Room service radi od 10:00h do 01:00h. Postoji mogućnost ranog doručka ili odručka za poneti. Deluxe mountain view sobe imaju pogled na planinu koja očarava i mogu da prime do četiri osobe. Od kreveta imaju francuski ležaj i dva odvojena kreveta Deluxe sea view sobe imaju prelep pogled ka moru i mogu da prime do četiri osobe. Od kreveta imaju francuski ležaj i dva odvojena kreveta

O aktivnostima i zabavi

Limenarija u kojoj je smešten hotel je divno selo na obali ostrva Tasos koje nudi prelepe plaže i poglede na more i planinu koja opčinjava, predstavlja miran i tih raj za turiste. U limenariji se može pronaći sve što jednom turisti može da zatreba na dohvat ruke. Plaža koja se prostire dužinom od tri kilometra pruža mogućnosti za mnoge aktivnosti, usput gosti mogu da viđaju mnoge šarmantne, raznobojne čamce i brodiće lokalnih ribara. Nedaleko od mesta može se pronaći jedinstvena plaža koja je poznata po lokalnom rudniku i topionici koja je stara preko sto godina. U blizini plaže može da se vidi na stotine ekponata iz prošlosti. Budući da je Limenarija ribarsko selo može se upustiti u čari ribolova na nekoj od plaža uz savete iskusnim lokalnih ribolovaca.

O lokaciji

Hotel The Dome Luxury Hotel se nalazi na južnoj strani ostrva Tasos u mirnom i tihom delu ostrva. Ima obilje restorana, taverni, kafića, plažu dugu tri kilometra i mnoge manje plaže pored samog mesta. Ima bogatu istoriju čiji je deo stari rudnik gde možete da posmatrate postavku muzeja sa preko sto predmeta. Tri kilometra zapadno od Limenarije nalazi se plaža Tripiti koja impresionira posetioce svojom prirodnom lepotom. Tačnije na plaži postoji turistička atrakcija koju je napravila morska voda tako što je napravila veliku rupu u steni.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga